Tapety dekoracyjne

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14

18 października 2025, 08:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Ktoś z Was zmieniał ostatnio wystrój salonu bez robienia całego remontu? Ja zacząłem od ścian i powiem Wam, że tapeta potrafi zrobić robotę. Przeglądając różne wzory, trafiłem na https://sweetliving.pl/91-dekoracyjne-tapety- scienne i od razu zamówiłem próbki. Mają takie motywy, że nawet żona, która jest bardzo wymagająca znalazła kilka odpowiednich wersji. Jak chcecie coś odświeżyć szybko i bez kurzu, to serio warto.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Frumzi Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... It’s always exciting to discuss new offers on gaming forums, especially when the topic involves exclusive deals like the Frumzi Deposit Bonus – 100% Match and M...
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 693 Grupa: Ciekawe pom... Safari w Namibii to często miks parków i prywatnych rezerwatów, więc dobrze sprawdzić zasady wjazdu, pory aktywności zwierząt i liczbę game drive’ów w cenie. Ja...
  • KAMERY, systemy zabezpieczeń, alarmy Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Przerabiałem temat wiązek do automatyki przemysłowej i większość firm robiła wszystko „na oko”. Dopiero jak ogarnąłem wiązki kablowe od Teknosystem, zobaczyłem....
  • Zakładanie firmy Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Moi Drodzy, mój mąż postanowił założyć firmę budowlaną i zastanawia się nad logotypem. Znalazł o tym dość ciekawe informacje na tym blogu, ale chciałby wiedzie...
  • Stolik kawowy Liczba postów: 42 Grupa: Ciekawe pom... Różne stoliki kawowe znajdziesz tutaj. Najfajniejsze są te glamour srebrne lub złote :)

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20235 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 203

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >