wybór kotła - Piecbud

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

20 listopada 2013, 13:18

Zgadzam sie: good 0 bad

A musi być akurat kocioł tej firmy? Bo jeżeli nie to polecam
www.PieceMans.pl warto sprawdzić,w razie pytan służe pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2013, 00:26

Jakie jeszcze możecie polecić kotły co poza wspomnianymi markami? Też planuję niedługo zakup, ale jeszcze nie zdecydowałem się na nic konkretnego.

Ten post był edytowany przez rafaello904 dnia: 15 grudnia 2013, 23:21
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 grudnia 2013, 13:31

Minęło juz trochę czasu,wiec może napiszesz czy kupiłeś w końcu jakiś kocioł czy cały czas zastanawiasz się nad kilkoma modelami? Bo teraz u nas www.PieceMans.pl znajdziesz atrakcyjne promocje z okazji zbliżających się siat,warto tam zajrzeć.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2014, 20:14

A ktoś mi coś powie o tym modelu http://piecbud.net.pl/produkty1/kotly-c-o/kj-mp2 o mocy 20kW na moje 150m2 - byłoby dobrze?
Wstępnie go rozważam ale potrzebuje opinii
dom mam stary ale docieplony, okna powymieniane ,kotłownia duża więc bez problemów - chyba każdy by sie zmieścił

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2014, 22:26

Mam ten kocioł, w dodatku wykonany na zamówienie, bo mam bardzo nietypowe wymiary kotłowni, i wszystko gra, sprawnie działa, duża uniwersalność opału, mam regulator pokojowy (znaczne ułatwienie w sterowaniu kotłem, także jak najbardziej polecam). Producent solidny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2014, 22:18

A wiesz może co z serwisem? To dla mnie też ważne, bo niestety już raz miałem taka sytuację, że piec padł, była zima, a serwis brzydko mówiąc mnie olał - zero poszanowania klienta. Dlatego chciałbym wiedzieć jak jest tutaj. Czytałem już opinie o tej firmie w internecie i wygląda dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 kwietnia 2014, 06:22

Kolegi piec był z jakąś niewielką usterką w serwisie - wszystko OK, aż sam się zdziwiłem, że tak szybko to ogarnęli, bo opowiadał. Sprawnie i terminowo, także nie ma co się martwić.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2014, 18:49

Dobre i solidne kotły na lata warto sprawdzić także na www.Kociol.net mamy szeroki wybór oraz atrakcyjne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2014, 20:22

ja korzystałem z kolei z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony ceny są przystępne, rozwiązanie korzystne http://sklep.komarpol.pl/index.php

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2014, 16:41

Tera zna naszej stronie www.PieceMans.pl znajdziesz kilka ciekawych promocji,wiec tym bardziej warto zajrzeć i wybrać odpowiedni kocioł dla siebie. Zapraszamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dodatkowa praca Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Zachęcam do wejścia na panel opinii https://panel.badanie-opinii.pl/, gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę
  • armatura przemysł. Liczba postów: 213 Grupa: Robimy inst... W przypadku mojej firmy staram się korzystać z usług fachowców, aby uzyskać jak najlepsze możliwe rezultaty. Dlatego polecam Wam zpoznać się ze stroną https://i...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... U mnie w rodzinie był wyjazd do Niemiec przez agencja pracy Mondi i ogólnie bez niespodzianek. Praca prosta, magazyn, sortowanie. Język tylko podstawy. Zakwater...
  • Ogrzewanie węglem Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Użytkownik warzechus napisał: Wygodniej już mieć regulator temperatury i palić gazem, ale jak kto lubi oczywiście i jak kto ma możliwości finansowe. Zdecydowan...
  • Jakie wybrac ogrzewanie? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Wybór systemu ogrzewania to rzeczywiście ważna decyzja, zwłaszcza gdy masz dostęp do różnych źródeł energii. Warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21008 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 318

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */