wykonuję Świadectwa Charakterystyki Energetycznej

« Powrót do grupy: Świadectwa Energetyczne

17 sierpnia 2012, 13:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Trudnię się sporządzaniem Świadectw Charakterystyki Energetycznej na potrzeby odbioru budynków przez Nadzór Budowylany, ponadto opracowywuję audyty energetyczne oraz remontowe na potrzeby termomodernizacji budynków.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu !
Karolina Gawlak
tel.: 607-628-349
e-mail: eko_way@onet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2025, 10:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej!
Sam niedawno musiałem ogarnąć świadectwo charakterystyki energetycznej przy okazji zgłoszenia do programu „Czyste Powietrze” i przyznam, że trochę się tego obawiałem. Ale trafiłem na firmę, która ogarnęła temat naprawdę sprawnie i bez zbędnych formalności.
Jakby ktoś szukał czegoś sprawdzonego, to tutaj mają więcej info:
https://cadela-project.pl/uslugi/audyt-energe tyczny/

Wszystko przebiegło konkretnie, szybko i z wyjaśnieniem każdego etapu. Jak dla mnie – 10/10. Może komuś się przyda

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Wyprowadzenie się Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Zdecydowanie warto zrobić selekcję przed pakowaniem. Im mniej rzeczy trzeba przewieźć, tym łatwiej zorganizować cały proces i szybciej urządzić się w nowym miej...
  • Usługi Dekarskie oraz Ciesielskie Liczba postów: 14 Grupa: Firmy budow... Jeżeli jesteśmy w temacie dekarskim to polecam zapoznać się z oferta firmy " Solidny Dekarz" https://www.solidnydekarz.pl/dekarz , która wykona prace związane z...
  • 663 Bet Overview and Features Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... 663 Bet is an online digital entertainment platform that provides users with a variety of interactive and casual gaming experiences. It is designed with a simpl...
  • W33Game Overview and Features Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... W33Game is an online digital entertainment platform designed to offer users simple and accessible mobile gaming experiences. It provides a variety of casual and...
  • JJ55 Game Overview and Features Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... JJ55 Game is an online digital entertainment platform designed to provide users with simple, fast, and engaging mobile gaming experiences. It focuses on deliver...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21107 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 240

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */