wykonuję Świadectwa Charakterystyki Energetycznej

« Powrót do grupy: Świadectwa Energetyczne

17 sierpnia 2012, 13:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Trudnię się sporządzaniem Świadectw Charakterystyki Energetycznej na potrzeby odbioru budynków przez Nadzór Budowylany, ponadto opracowywuję audyty energetyczne oraz remontowe na potrzeby termomodernizacji budynków.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu !
Karolina Gawlak
tel.: 607-628-349
e-mail: eko_way@onet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2025, 10:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej!
Sam niedawno musiałem ogarnąć świadectwo charakterystyki energetycznej przy okazji zgłoszenia do programu „Czyste Powietrze” i przyznam, że trochę się tego obawiałem. Ale trafiłem na firmę, która ogarnęła temat naprawdę sprawnie i bez zbędnych formalności.
Jakby ktoś szukał czegoś sprawdzonego, to tutaj mają więcej info:
https://cadela-project.pl/uslugi/audyt-energe tyczny/

Wszystko przebiegło konkretnie, szybko i z wyjaśnieniem każdego etapu. Jak dla mnie – 10/10. Może komuś się przyda

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Co do szpachlowania ścian Liczba postów: 5 Grupa: Technologie... The statement "Copernicus was a woman" comes from the Polish science-fiction comedy film Sexmission. In the movie, it’s part of a satirical rewrite of history i...
  • Dobra firma od fotowoltaiki Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert kol... Dikkat kazanç avcıları! Promosyonlar ilgi çekici görünüyor. Daha fazla bilgi için https://xnxubdvpnbrowsersapk.net/ sitesini inceleyebilirsiniz, hızlı kayıt ve....
  • Promocja firmy budowlanej Liczba postów: 109 Grupa: Firmy budow... Reklama outdoorowa to jedna z bardziej widocznych form promocji. Billboardy działają 24 godziny na dobę i docierają do wielu klientów. Szczegóły na ten temat z...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 62 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20913 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 312

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */