wykonuję Świadectwa Charakterystyki Energetycznej

« Powrót do grupy: Świadectwa Energetyczne

17 sierpnia 2012, 13:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Trudnię się sporządzaniem Świadectw Charakterystyki Energetycznej na potrzeby odbioru budynków przez Nadzór Budowylany, ponadto opracowywuję audyty energetyczne oraz remontowe na potrzeby termomodernizacji budynków.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu !
Karolina Gawlak
tel.: 607-628-349
e-mail: eko_way@onet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2025, 10:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej!
Sam niedawno musiałem ogarnąć świadectwo charakterystyki energetycznej przy okazji zgłoszenia do programu „Czyste Powietrze” i przyznam, że trochę się tego obawiałem. Ale trafiłem na firmę, która ogarnęła temat naprawdę sprawnie i bez zbędnych formalności.
Jakby ktoś szukał czegoś sprawdzonego, to tutaj mają więcej info:
https://cadela-project.pl/uslugi/audyt-energe tyczny/

Wszystko przebiegło konkretnie, szybko i z wyjaśnieniem każdego etapu. Jak dla mnie – 10/10. Może komuś się przyda

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• At present within just Jays Record: A few Jays Sel... Liczba postów: 1 Grupa: Ekologiczny... 42 Several years AgoI bear in mind this match. I certain everybody who viewed it remembers lefthanded reliever Tippy Martinez preferred off a few Blue Jays with...
  • Shortstop Trey Sweeney marketed versus Triple-A To... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Picture by means of Chris BernacchiDiamond Pictures through Getty ImagesWell this didn 't acquire lengthy. Shortstop Trey Sweeney, uncovered only earlier menti...
  • Aaron Choose termed finalist for AL MVP Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Award year is on us with the conclude of the Global Collection, and as soon as rolling out the Gold Gloves upon Sunday MLB consists of at present introduced th...
  • Czy są eksperci? Liczba postów: 37 Grupa: Wykańczamy... Hej, miałem ten sam dylemat i pomogła mi strona, gdzie znalazłem pełną ofertę Hennessy. Dzięki temu łatwo porównałem edycje i wybrałem coś dla siebie. Dla osób....
  • spawanie Liczba postów: 72 Grupa: Technologie... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie firmy Tysweld - producent drutu spawalniczego , która w ofercie posiada wysokiej jakości druty....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20800 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 259

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >