AŻUR – Producent materiałów ściernych

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

10 grudnia 2012, 09:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Witamy,
Zajmujemy się produkcją materiałów ściernych i pragniemy zaprezentować Państwu ofertę naszej firmy. Firma Ażur dąży do tego, aby zaspokoić potrzeby najbardziej wymagających Klientów.

W naszej ofercie znajdą Państwo m.in.:
Ściernice trzpieniowe
Ściernice nasadzane
Ściernice walcowe
Ściernice talerzowe
Ściernice garnkowe
Krążki ścierne
Arkusze / trójkąty ścierne
Zwijki / kapturki / tulejki ścierne
Tarcze do cięcia
Tarcze lamelkowe
Krążki typu rolok
Rolki
Gąbki / klocki ścierne
Pasy bezkońcowe

Zapraszamy serdecznie :

Bestwinka ul. Witosa 14A
Tel.: +48 32 21 02 877, Fax: +48 32 21 17 185
E-mail: azur1@o2.pl
www.azur.com.pl

Ten post był edytowany przez Azur dnia: 10 grudnia 2012, 09:54
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2015, 14:30

Zgadzam sie: good 0 bad

O bardzo fajnie właśnie przymierzam się do zakupu od Państwa ściernic tylko nigdzie nie mogę znaleźć ceny chodzi mi o to - http://www.azur.com.pl/index.php?sortuj=0&gru pa=nasadzane&kategoria=%C5%9Aciernice%20nasadzane w każdym razie już do Państwa napisałem zapytanie ofertowe i mam nadzieje, że dostanę szybką odpowiedź. Kolega zamawiał i chwalił czas realizacji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Solidna firma budowlana Liczba postów: 140 Grupa: Firmy budow... Jeżeli szukacie firmy, która oferuje kompleksowe usługi budowlane dla budynków przemysłowych, handlowych i usługowych, to polecam Wam sprawdzić stronę https://w...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 353 Grupa: Firmy budow... Interesting discussion interior design and home arrangement topics like this show how important planning aesthetics functionality and personal comfort are when....
  • W33Game Overview and Features Liczba postów: 4 Grupa: Firmy budow... W33Game is an online digital entertainment platform designed to offer users simple and accessible mobile gaming experiences. It provides a variety of casual and...
  • Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 82 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • ogrody Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Poza pachnącymi, barwnymi kwiatami, do ogrodu rustykalnego świetnie pasują zioła oraz warzywa. Ich pielęgnację ułatwi podwyższona rabata. Warto także zorganizow...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21181 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 399

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */