Agregat prądotwórczy Kruzer

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

24 sierpnia 2016, 15:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakiś czas temu zakupiliśmy z mężem domek letniskowy nad morzem i zastanawialiśmy się nad jakimś agregatorem prądotwórczym, ponieważ w domku nie ma instalacji elektrycznej. Myśleliśmy nad sprzętem który zapobiegnie nadmiernej emisji spalin. Znaleźliśmy ciekawą ofertę na http://kruzer.pl/ i myślimy nad zakupem właśnie na tej stronie. Oferta wydaje się interesująca, zwłaszcza motopomp ,które też mamy w planie zakupić. Ktoś już kupował w tej firmie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2016, 14:23

Kruzer robi naprawdę dobre agregaty, więc kupuj bez obaw. Mają miedziane uzwojenie prądnicy, są naprawdę solidne. Ja nie kupowałem w tym sklepie, ale Kruzer to Kruzer - każdy dobry.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2016, 12:46

Jeżeli możesz to sprecyzuj jaki budżet posiadacie na ten cel, na zakup agregatu prądotwórczego i wtedy pomożemy, doradzimy na forum bo akurat urządzenia i akcesoria elektryczne to nasza specjalizacja.

www.Rommark.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2016, 16:28

Według mnie Kruzer ma bardzo dobre motopompy, u siebie mam tą http://kruzer.pl/25-motopompa-mk-40cx.html pracuje rzeczywiście cicho i wydajnie. Nie trzeba dużego nakładu paliwa, a efekty są zadowalające. Cena nie jest też wygórowana więc mam nadzieję, że pomogłem

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2016, 19:39

Użytkownik Artek1 napisał: Według mnie Kruzer ma bardzo dobre motopompy, u siebie mam
http://kruzer.pl/25-motopompa-mk-40cx.html pracuje rzeczywiście cicho i wydajnie. Nie trzeba dużego
nakładu paliwa, a efekty są zadowalające. Cena nie jest
też wygórowana więc mam nadzieję, że pomogłem
- Zgadzam się motopompy Kruzer robi świetne. Sam mam dokładnie ten model: http://klimasklep.pl/motopompa-kruzer-mk-20cx-500-lmin-p-382 8.html Świetnie spisuje się w nawadaniu sadu i łaki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 października 2016, 18:54

oni i pompy i agregaty mają porzadne - sam mam taki agregat na budowie już 3 rok i nie mam żadnego problemu z nim! ładnie pracuje, a przy tym nie zjada aż tak dużo paliwa!

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2016, 11:48

Wszystko się zgadza, tylko autorka tematu w dalszym ciągu nie sprecyzaowała tego jaki budżet posiada na jego zakup i ciezko jest doradzić konkretny model, może akurat Kruzer okaże się dla niej za drogi.

www.Rommark.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2016, 19:31

no ale Kruzer wcale nie ma wygórowanej ceny..a szczerze mówiąc jakościowo jest na prawde porządny!

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2016, 12:45

My na budowie mamy agregat z http://www.bthfast.pl/ i to jest dobre rozwiązanie bez dwóch zdań. Działa bezproblemowo, nie ma z nim kłopotu no i spokojni emożna na przykład budowę prowadzi.ć

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2016, 10:00

rowniez jestem w trakcie decydowania o generatorze prądu, co wybrać, czy ktoś z was możę się wypowiedzieć o agregatach Genus? Znalazłem ciekawe opinie - www.genus-power.com/pl/agregaty-genus-opinie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 49 Grupa: Robimy inst... Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem reklamy dla swojego biznesu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie interesujące artykuły na temat reklamy zewn...
  • ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20887 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 367

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */