Akademia Abi - prośba o głosy

« Powrót do grupy: Trudne tematy

24 maja 2017, 12:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Kochani bardzo was proszę o oddanie głosu na inicjatywę Fundacji Abi w ramach konkursu To dla mnie ważne.
W konkursie do II etapu przechodzi 20 inicjatyw, pomóżmy dzieciom z Akademii Abi zrealizować swoje marzenia!

Żeby zagłosować należy wejść na stronę www.todlamniewazne.pli wyszukać inicjatywy pn. "Akademia Abi - wiele serc, jedno bicie, piłka nożna - ponad życie" i tam oddać swój głos.

Poniżej link do inicjatywy

http://todlamniewazne.pl/inicjatywa,1578,akad emia-abi-wiele-serc-jedno-bicie-pilka-nozna-ponad-zycie.html

Każdy głos na wagę złota, pokażmy ilu nas jest :)

Ten post był edytowany przez Ilona dnia: 24 maja 2017, 12:16
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dobry sklep stomatologiczny Liczba postów: 93 Grupa: Trudne tema... Jeżeli szukacie artykułów higienicznych do gabinetu stomatologicznego to odsyłam do https://potrzebujetego.pl/ wszystko co potrzeba w dobrej cenie
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 93 Grupa: Trudne tema... Z ciekawości weszłam w ten temat i trafiłam na informacje, które pokazują, że wybielanie to nie tylko kwestia koloru, ale też odpowiedniego przygotowania i dban...
  • Gdzie sprzedam łożyska? Liczba postów: 82 Grupa: Trudne tema... This is an interesting discussion about machine bearings, especially when it comes to durability, load capacity, and maintenance in real-world applications. Sha...
  • Agencje ochrony Liczba postów: 336 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
  • Uniwersalna i oryginalna dieta Liczba postów: 522 Grupa: Trudne tema... Sama się nad tym głowiłam i w końcu znalazłam artykuł, który pokazuje, że gotowe jedzenie może wpływać na nawyki, więc jak ktoś chce poczytać takie spojrzenie,....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20629 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 408

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >