Gość: frankiere praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Walicki22 majster
|
Jeżeli ktoś z was szuka dobrego sklepu gdzie można kupić takie narzędzia skrawalnicze, narzędzia ścierne, narzędzia ścierne, narzędzia ręczne to warto wejść na stronę firmy https://www.tormet.com.pl/. Ja tam kupowałem wkrętarkę, która służy mi już 3 lata a ciągle jej używać. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Poznajmniepoznan8 inżynier
|
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
offline CoolTools.pl majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: gość praktykant |
|
|
| |
Gość: ares123 praktykant |
|
|
| |
offline Dorota.Ostaszewska doświadczony
|
Dobrze wiedzieć gdzie można kupić takie elementy jak : rury PCV, PE, PP i ja zaopatruję sie w hurtowni ,,INSTALATOR” z Bytomia. Firma http://instalator-bytom.pl/ zajmuję się profesjonalnie dostarczaniem elementów które umożliwiają drenaż budynku, montaż wodociągów czy przydomowych oczyszczalni ścieków. |
|
| |
Gość: Vito praktykant |
|
|
|
Akumulatorowa gwoździarka do betonu
«
Powrót do artykułu: Akumulatorowa gwoździarka do betonu | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Ogrzewanie podłogowe - instalacja grzewcza, która... Liczba postów: 14 Grupa: Budowa i re... Em síntese, o playfree constitui um exemplo representativo de site voltado à simulação e aprendizado sobre jogos online, sem a presença direta de apostas monetá...
- Hydroizolacja zimą? To możliwe – pod warunkiem, że... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Nowe warunki techniczne 2026: kontrowersje wokół p... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Jak zwykle uderzy to w najuboższych, którzy zapłacą znacznie więcej za termomodernizację. I czy ktoś w ogóle sprawdził, czy te zmiany faktycznie poprawią bezpie...
- Nowoczesne narzędzia pomiarowe Liczba postów: 81 Grupa: Budowa i re... Przeglądając ofertę materiałów budowlanych trafiłem na produkty Diamanto. Solidne, funkcjonalne i bardzo dobrze wykonane. Zainteresowały mnie szczególnie bloczk...
- Bloczki budowlane z parametrami na 2021r Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Jeśli ktoś szuka solidnych materiałów do budowy, to warto przyjrzeć się marce Diamanto. Ich bloczki budowlane z zabezpieczeniem są naprawdę wytrzymałe i świetni...