offline ![]() komandor inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() |
|
| |
offline ![]() waclaw majster
![]() |
mnie jakoś alarmy nie przekonują... Zawsze kojarzy mi się to z strasznym wyciem, kiedy tylko pomylisz się z kodem, albo coś się stanie z systemem. Nie wiem, a jakiej zasadzie to ma być, ale jeśli w domu są dzieci, albo nie chcemy być więźniami (z tym też kojarzą mi się alarmy) we własnym domu, to lepiej nie. Ale... okna antywłamaniowe też pewnie mają swoje wady. |
| |
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kinga20 fachowiec
![]() |
|
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() GWARDIA inżynier
![]() ![]() |
|
| |
![]() Gość: wewe praktykant |
|
|
Alarm czy okna antywłamaniowe.
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Winda to dobry pomysł. Jak nie chcesz za dużo wydać na tą windę to pomyśl o zabudowie kabiny windy
- Okna do domu Liczba postów: 76 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
- okna pcv Liczba postów: 195 Grupa: Montujemy o... Jak szukacie dobrych okien plastikowych w dolnośląskim to polecam wam firmę ekoprofit.
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 519 Grupa: Montujemy o... W przypadku gdy zależy nam na oryginalnym designie, opcją do rozważenia są drzwi wykonane na indywidualne zamówienie. Na temat możliwości personalizacji można p...
- jakie drzwi? Liczba postów: 642 Grupa: Montujemy o... Użytkownik Gość: Janusz762 napisał: Drewniane drzwi to nie tylko wygląd, ale też dobra izolacja. W zimie mniej chłodu, w lecie lepsza wentylacja. Drzwi drewnian...