W moim ogrodzie była stara altanka, nieużywana przez lata i trochę zapuszczona. W końcu zabrałem się do jej odnowienia i teraz wygląda super. Dach altanki pomalowali mi panowie z Grupy Biotop, którzy akurat malowali dach domu, ja odmalowałem deski i wyszło super :D czekam jeszcze tylko na nowe ławki
Altanka
Ostatnio na forum
- Chciałbym ocieplić dom pianką PUR Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Chciałbym ocieplić dom pianką PUR i zastanawiam się, jaką firmę wybrać w Mazowieckim. Może ktoś z was poleci sprawdzoną ekipę?
- Projekt domu parterowego Liczba postów: 89 Grupa: Domy szereg... Zastanawiam się czy jest sens budowy domu jednopoziomowego.
- Dobra restauracja Liczba postów: 356 Grupa: Domy szereg... W poszukiwaniu najlepszego sushi warto zwracać uwagę na skład zestawów i sposób ich podania. Dobrze przygotowane nigiri czy maki naprawdę robią różnicę, szczeg...
- Altanka w ogrodzie Liczba postów: 68 Grupa: Domy szereg... Moja altanka jest mała, drewniana, z daszkiem z gontu. Stoi w rogu ogrodu, gdzie latem daje fajny cień dzięki winorośli, która ją oplata. W środku mam prosty st...
- kostka brukowa Liczba postów: 70 Grupa: Domy szereg... Cześć, Jeśli ktoś z Was zastanawia się nad ciekawym, ale nadal klasycznym sposobem ułożenia kostki brukowej, to polecam wzór jodełki. Świetnie wygląda zarówno n...