Altanka

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

16 czerwca 2018, 14:41

Zgadzam sie: good 0 bad

W moim ogrodzie była stara altanka, nieużywana przez lata i trochę zapuszczona. W końcu zabrałem się do jej odnowienia i teraz wygląda super. Dach altanki pomalowali mi panowie z Grupy Biotop, którzy akurat malowali dach domu, ja odmalowałem deski i wyszło super :D czekam jeszcze tylko na nowe ławki

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chciałbym ocieplić dom pianką PUR Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Chciałbym ocieplić dom pianką PUR i zastanawiam się, jaką firmę wybrać w Mazowieckim. Może ktoś z was poleci sprawdzoną ekipę?
  • Projekt domu parterowego Liczba postów: 89 Grupa: Domy szereg... Zastanawiam się czy jest sens budowy domu jednopoziomowego.
  • Dobra restauracja Liczba postów: 356 Grupa: Domy szereg... W poszukiwaniu najlepszego sushi warto zwracać uwagę na skład zestawów i sposób ich podania. Dobrze przygotowane nigiri czy maki naprawdę robią różnicę, szczeg...
  • Altanka w ogrodzie Liczba postów: 68 Grupa: Domy szereg... Moja altanka jest mała, drewniana, z daszkiem z gontu. Stoi w rogu ogrodu, gdzie latem daje fajny cień dzięki winorośli, która ją oplata. W środku mam prosty st...
  • kostka brukowa Liczba postów: 70 Grupa: Domy szereg... Cześć, Jeśli ktoś z Was zastanawia się nad ciekawym, ale nadal klasycznym sposobem ułożenia kostki brukowej, to polecam wzór jodełki. Świetnie wygląda zarówno n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19733 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 165

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >