offline ![]() pawlowskip inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: huberciq praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() fikson kierownik
![]() |
Generalnie bardzo fajne aranżacje, w takich miejscach zawsze podobają mi się głównie ściany, zawsze na nie zwracam uwagę. Jakie są najlepsze? Moim zdaniem po pierwsze fajna cegła do dekoracji, po drugie dobra gładź, żeby wszystko było wyważone. Pomalowana na szaro, wygładzona np. Acryl-Putzem ściana naprawdę może dać minimalistyczny wygląd, który tak wielu osobom się podoba. |
| |
offline ![]() Stafski majster
![]() |
|
|
Aranżacje wnętrz w stylu nowojorskich loftów
«
Powrót do artykułu: Aranżacje wnętrz w stylu nowojorskich... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Panele podłogowe Liczba postów: 317 Grupa: Wnętrza Superparkiet https://superparkiet.pl/ to nie tylko bogata oferta podłóg drewnianych, laminowanych i winylowych, ale także kompleksowa obsługa klienta. Firma ofe...
- Jaki stół wybrać? Liczba postów: 90 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
- Jak zaprojektować wnętrze, które będzie Ci służyć... Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, klinkier na elewacji to nie tylko efektowny design, ale i doskonała ochrona przed wilgocią, mrozem oraz zabrudzeniami. Dzięki szerokiej gamie....
- Chcesz urządzić swoje cztery kąty w duchu minimali... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Jak z mieszkania urządzić stylowy loft? Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Nowoczesne wnętrza uzyskamy, gdy do dekoracji ścian zastosujemy płytki klinkierowe z King Klinker. Przykładowe realizacje można zobaczyć na st...