Gość: Arkadiusz Mazur praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Arek Radosz praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Arek Radosz praktykant |
|
|
| |
Gość: treio praktykant |
w http://e-automatydobram.pl/ można znaleźć zestawy automatyki do różnego rodzaju bram, warto dobrać sobie automatykę do bramy |
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Jak najbardziej się z Wami zgadzam co do wyboru odpowiedniej bramy garażowej trzeba trochę czasu i też środków, jednak stawiając na sprawdzone rozwiązania można później uniknąć wielu problemów. W moim przypadku wybór padł na producenta Hormann, ponieważ pod względem wykonania, ceny i dostępnych wersji kolorystycznych jest naprawdę ciekawym rozwiązaniem na długie lata czego w przypadku modelu Renomatic Light jest aż 10 letnia gwarancja oraz nawet 5 letnia na dobraną automatykę ProLift. Powierzchnia zewnętrzna oczywiście została odpowiednio zabezpieczona przed narażeniem na negatywne działanie czynników zewnętrznych i do tego wyróżnia się odpowiednią grubością segmentów która wynosi aż 42mm. Ja nie mam jej na ten moment nic do zarzucenia i mam nadzieję, że już tak zostanie przez wiele, wiele lat :) |
|
| |
| Reklamy Google |
Automatyczna brama garażowa
«
Powrót do artykułu: Automatyczna brama garażowa | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Kupowanie przez zwiedzanie - nowy ogród wystawowy Liczba postów: 6 Grupa: Budowa i re... Pierwsza wizyta w Kielcach może być naprawdę udana, jeśli wcześniej sprawdzi się najciekawsze miejsca i lokalne atrakcje. W mieście nie brakuje zabytków, terenó...
- Jak wykorzystać miedź w budownictwie? Liczba postów: 15 Grupa: Budowa i re... Od kiedy korzystam z żeliwnych naczyń, zauważyłem, że odpowiednia pielęgnacja naprawdę przekłada się na ich trwałość. Nie trzeba wykonywać skomplikowanych zabie...
- Plastyczna obróbka metalu - co należy wiedzieć? Liczba postów: 11 Grupa: Budowa i re... Nie trzeba być specjalistą, aby zrozumieć podstawy związane z metalami nieżelaznymi. Wystarczy korzystać z materiałów przygotowanych prostym językiem i opartych...
- Czyste Powietrze z nowymi ułatwieniami: wyższe dot... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Bezkluczowy dostęp, pełna kontrola – jak zamienić... Liczba postów: 9 Grupa: Budowa i re...