Bezpłatne szkolenia

« Powrót do grupy: Szkolenia i kursy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

30 listopada 2025, 07:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Coraz poważniej myślę o zdobyciu nowych kwalifikacji i interesują mnie uprawnienia ratownika wodnego. Chętnie dowiem się, jak wygląda cały proces — od zapisów, przez teorię, po praktyczne egzaminy. Może ktoś z Was przechodził to niedawno i podpowie, na co zwrócić uwagę?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• wykłady w budownictwie przez internet Liczba postów: 12 Grupa: Szkolenia i... Nie da się nauczyć jakiegkolwiek zawodu przez internet. Kuszono mnie no. szkoleniami dla kosmetyczek online, ale to byłaby dla mnie zwyczajna strata czasu. Najw...
  • szkolenia z branży budowlanej - czy warto ? Liczba postów: 69 Grupa: Szkolenia i... PCBC S.A. - https://www.pcbc.gov.pl/pl/uslugi/certyf ikacja-systemow-zarzadzania/pn-en-iso-ie c-27001 zapewnia certyfikację i badania, które potwierdzają jakość w...
  • BHP Liczba postów: 135 Grupa: Szkolenia i... Jeśli ktoś odpowiada za BHP w firmie, ale chce to ogarnąć bez zbędnej spiny, to warto rzucić okiem na Ekofit. Mają szkolenia przygotowane tak, że nawet osoby po...
  • Bezpłatne szkolenie - TERMOWIZJA Liczba postów: 9 Grupa: Szkolenia i... Jeśli ktoś zastanawia się, skąd biorą się wysokie rachunki za ogrzewanie albo dlaczego w domu pojawia się wilgoć, warto rozważyć profesjonalne badanie termowizy...
  • BHP Liczba postów: 32 Grupa: Szkolenia i... Mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę https://www.assecuro.pl/category/amortyz atory-bezpieczenstwa , na której znajdziecie ofertę firmy ASSECURO, która je...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20392 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 346

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >