offline ![]() grazynawu doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() 24bud_pl doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: konoping praktykant |
|
| |
offline ![]() remontomat doświadczony
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Massi_pl majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: zrazyl praktykant |
Tylko wiesz jak jest ludzie nie mają czasu za każdym elementem wykończenia latać, to nie te czasy. Dlaczego takie firmy jak decoroom wcześniej wspomniane mają klientów (oprócz tego że solidnie robią)? Bo mają kompleksowe usługi, wszystko od A do Z robią w zasadzie dla Ciebie , a cenowo biorąc pod uwagę stratę czasu wychodzi to na pewno nie drożej. Wiec wybór jest prosty. |
| |
offline ![]() 1lazienka_pl majster
![]() |
|
| |
offline ![]() zbuntowany_anioł fachowiec
![]() |
|
|
Biało-czerwona łazienka i kuchnia
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na oryginalne łożko dla dziecka ?? Liczba postów: 179 Grupa: Ciekawe pom... na allegro jest duzo ciekawych opcji a zawsze można coś przerobić po swojemu :)
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 683 Grupa: Ciekawe pom... W otoczeniu puszczy i rzeki znajdziesz Chatę nad Wełną, miejsce idealne na wypoczynek i przygodę. Do dyspozycji są komfortowe wnętrza, przestrzeń do biesiadowan...
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 227 Grupa: Ciekawe pom... A stół okrągły gdzie mogłabym kupić?:)
- Współpraca z firmą Lemarpol - opinie Liczba postów: 11 Grupa: Ciekawe pom... I jaką decyzję w tym zakresie podjęliście? Czy jeszcze sprawdzacie różne oferty i opcje.
- Gdzie kupić stół bilardowy? Liczba postów: 47 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, ja ostatnio kupiłem i polecam ten stół 3w1 - fajna opcja różne nakładki, wymiar standardowy, również stół do bilarda. Kupiłem u nich w sklepie - https://...