offline dorotka60 inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: małgorzata886 praktykant |
bardzo ładne są janse wnętrza mi się zawsze podobały, super to wygląda myślę, ze do sypialni ciekawie by wyglądało. Jja ogólnie planuje zrobic obie jasna sypialnie w przyszłym roku, muszę wyminieć wszystko, bo juz przydałby się remont. Jasna syialnia będzie dużo lepsza, bo teraz mam ciemną strasznie ze względu na podłogę, ale niedługo wymienie stare panele na podłoge drewnianą i postawie na cos jasngo z ArtCore bo taki odcień biało/szary wpadł mi w oko i wydaje mi się, ze dobrze to bedzie wyglądać. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline marcelina12 doświadczony
|
|
|
|
Biel w pokoju dziecięcym
«
Powrót do artykułu: Biel w pokoju dziecięcym | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 56 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
- Dobrze urządzona sypialnia Liczba postów: 36 Grupa: Wnętrza Szukając w takim razie ciekawych propozycji pościeli do swojej sypialni to weźcie pod uwagę sklep z polskimi produktami Miluli https://miluli.pl/ ponieważ tutaj...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 163 Grupa: Wnętrza Zgadzam się, że nawet proste zmiany w sypialni mogą naprawdę odmienić jej klimat, szczególnie jeśli chodzi o kolory i dodatki tekstylne. Często nie trzeba dużeg...
- Piękno w ruchu: Jak dbać o urodę, gdy pracujesz fi... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Taking care of your skin, hair, and overall well-being is just as important as staying productive in a physically demanding job. Creative hobbies can also be a....
- Wycieraczki zapraszające od progu Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza