offline dorotka60 inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: małgorzata886 praktykant |
bardzo ładne są janse wnętrza mi się zawsze podobały, super to wygląda myślę, ze do sypialni ciekawie by wyglądało. Jja ogólnie planuje zrobic obie jasna sypialnie w przyszłym roku, muszę wyminieć wszystko, bo juz przydałby się remont. Jasna syialnia będzie dużo lepsza, bo teraz mam ciemną strasznie ze względu na podłogę, ale niedługo wymienie stare panele na podłoge drewnianą i postawie na cos jasngo z ArtCore bo taki odcień biało/szary wpadł mi w oko i wydaje mi się, ze dobrze to bedzie wyglądać. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline marcelina12 doświadczony
|
|
|
|
Biel w pokoju dziecięcym
«
Powrót do artykułu: Biel w pokoju dziecięcym | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 26 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
- Łazienka komfortowa i ponadczasowa Liczba postów: 14 Grupa: Wnętrza Podczas remontu łazienki trzeba też pomyśleć o wyborze umywalki, która jest kluczowym elementem wyposażenia. Ciekawą opcją mogą być umywalki konglomeratowe, któ...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 99 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
- Jakie wybrać płytki do łazienki? Liczba postów: 124 Grupa: Wnętrza Jeżeli jesteście w trakcie remontów lub aranżacji Waszych wnętrz, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę polskiego producenta pł...
- Styl cottage – wszystko, co musisz wiedzieć w 2025 Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza