Blacha aluminiowa na rąbek - wybór

« Powrót do grupy: Robimy dach

21 grudnia 2020, 20:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć!
Chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi w zakresie wyboru dobrej jakości materiałów do wykonania pokrycia dachowego? Zastanawiam się właśnie nad blachą aluminiową na rąbek stojącą i udało mi się trafić na ofertę przygotowaną przez Krak-Zinc https://www.krak-zinc.pl/oferta/blacha-alumin iowa/systemy-dachowe/blacha-aluminiowa-prefalz-na-rabek-stoj acy/ Co na ten temat sądzicie i przede wszystkim czy możecie mi rzetelnie w tym zakresie pomóc, bo już nie wiem na co ostatecznie wychodzić. Chociaż zdjęcia z ich realizacji na stronie wyglądają naprawdę nieźle.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Metal roofing can be quite noisy during heavy rain, so combining good attic insulation with proper soundproofing is a smart approach. Closed-cell spray foam can...
  • Deskowanie na zimę Liczba postów: 32 Grupa: Robimy dach Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy BAUKRANE - producent szalunków , która oferuje nowoczesne żurawie wieżowe i p...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21401 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 271

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */