![]() Gość: edgar praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: komin praktykant |
Przyznam, że prezentują się bardzo efektownie, jednak z racji swojej ceny są rzadko stosowane.Bynajmniej nie słyszałem, aby na naszym rynku istniało wielu producentów takich blach. Z tego co mi wiadomo z reguły są one sprowadzane z Niemczech, co oczywiście wiąże się z dodatkowymi kosztami. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() nezi5 fachowiec
![]() |
Faktycznie blaszane elewacje wyglądają bardzo efektownie, ale zastanawiam się czy są praktyczne. Wszelakie inne elewacje łatwo odświeżać czy konserwować a nie mam pojęcia jak dbać o blaszaną. Zastanawiam się czy na dobrą sprawę po pewnym czasie nie wyjdzie na nią rdza. |
| |
offline ![]() justyna85 fachowiec
![]() ![]() ![]() |
Sama marzę o takiej elewacji, ale niestety fudnusze jeszcze mi na to nie pozwalają ;) Takie elewacje w naszym kraju to żadkość mam nadzieje że będą coraz częściej zakładane bo to naprawdę świetnie wygląda, co do rdzy to słyszałam że zależy od jakiego producenta :) |
|
Blaszane elewacje
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Gdzie kupić stół bilardowy? Liczba postów: 47 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, ja ostatnio kupiłem i polecam ten stół 3w1 - fajna opcja różne nakładki, wymiar standardowy, również stół do bilarda. Kupiłem u nich w sklepie - https://...
- Szafki ubraniowe z laminatu HPL - najlepszy wybór... Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... ATJ System to firma z Pabianic, specjalizująca się w produkcji trwałych i estetycznych szafek ubraniowych z laminatu HPL. Nasze produkty idealnie sprawdzają się...
- Jaka cena leżaka? Liczba postów: 8 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli szukacie wygodnego leżaka do ogrodu, warto zerknąć na https://homms.pl/lezaki-wypoczynkowe/ Jest tam sporo modeli, które ładnie wpiszą się w każdy ogród i...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 682 Grupa: Ciekawe pom... W otoczeniu puszczy i rzeki znajdziesz Chatę nad Wełną, miejsce idealne na wypoczynek i przygodę. Do dyspozycji są komfortowe wnętrza, przestrzeń do biesiadowan...
- prawnik płock Liczba postów: 27 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.