Bogate wzornictwo laminowanych paneli podłogowych

« Powrót do artykułu: Bogate wzornictwo laminowanych paneli podłogowych | « Powrót do grupy: Wnętrza

28 października 2011, 10:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Piękne te podłogi :)) ta ostatnia miodzio :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2011, 15:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi też ta ostatnia się najbardziej podoba, taka wyrazista ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele szklane w kuchni Liczba postów: 64 Grupa: Wnętrza Mnie się takie panele bardzo podobają. Na pewno jeśli teraz urządzałbym swoją kuchnię, to zamiast płytek wybrałbym szklane panele. Patrzyłem już, że ten szklarz...
  • Sposób na bezsenność Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Jeśli marzniesz w nocy, to zdecydowanie warto postawić na kołdrę puchową – naturalne wypełnienie świetnie trzyma ciepło i jest bardzo lekkie. Alternatywą są koł...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 64 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
  • Wystrój mieszkania: jak zaaranżować przytulne wnęt... Liczba postów: 10 Grupa: Wnętrza Szukając inspiracji do nowoczesnych aranżacji wnętrzarskich, warto zwrócić uwagę na formatki lakierowane. Są one świetnym rozwiązaniem pod kątem estetyki i funk...
  • Salon w klimacie high fashion Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Co na prezent? Dziś mikołajki. Więc taki mały prezent od decoroomowego Mikołaja :) Wszystkie pakiety wykończeniowe Decoroom do końca grudnia przecenione! Silver...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19761 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 285

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >