offline Wapniak54 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: cewvwewq praktykant |
|
|
| |
Gość: fakir praktykant |
Ja mam u siebie modułową kupioną w centrum ogrodzeń arkadia w Szczecinie. Wolałem modułową, bo jakoś nie mam za bardzo miejsca przed garażem, a taka segmentowa zajmuje mało miejsca. |
|
| |
offline michaxx doświadczony
|
Tak prosto się zdecydować nie da. Trzeba brać pod uwagę rozmiar bramy, jej wagę, cena to dalsze kryterium. No i trzeba jeszcze dobrać siłownik. W mojej bramie 10 metrów kwadratowych jest siłownik Tiziano, zerknij sobie na specyfikację. Robi 20 cykli na dobę, nie zacina się, dodatkowo jest bardzo cichy: < 70 dBA |
|
| |
| Reklamy Google |
Brama garazowa uchylna czy modulowa ?
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- badanie termowizyjne Liczba postów: 42 Grupa: Innowacje w... A może ktoś z was szuka firmy, która oferuję takie działania jak usługi z wykorzystaniem kamer termowizyjnych ? Jeżeli tak to polecam zapoznać się z ofertą firm...
- Czy warto założyć system "inteligentnego domu"? Liczba postów: 10 Grupa: Innowacje w... Witam. W związku z coraz większym zainteresowaniem systemami inteligentnych domów oraz brakiem jednego czytelnego forum postanowiłem takowe założyć. Prowadzę to...
- Budowa hali Liczba postów: 272 Grupa: Innowacje w... Ostatnio miałam okazję zobaczyć, jak wygląda budowa myjni z zamkniętym obiegiem wody. Fajnie, że coraz więcej firm zwraca uwagę na ochronę środowiska i wdraża s...
- Co na taras? Liczba postów: 53 Grupa: Innowacje w... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Dlatego polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajd...
- Zarządzanie pracownikami na budowie Liczba postów: 56 Grupa: Innowacje w... Użytkownik mrozekmrozek napisał: Najlepiej moim zdaniem ludźmi zarządzać może właściciel firmy, który cały czas jest na budowie. No właśnie siedzenie właściciel...