Brzydki zapach w łazience.

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

8 stycznia 2016, 16:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Warto też na bieżąco przetykać rury,to pomaga w sprawnym przepływie i drożnej kanalizacji,z której często wydobywają się właśnie takie zapachy. Jak w tej chwili wygląda ta sprawa,poradziliście sobie z tym?

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 stycznia 2016, 12:52

Jak środki czystości nie są wystarczające i problem powraca, to pewnie chodzi o kanalizację.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 stycznia 2016, 13:33

nooo wymiana rur się kłania. Środkami czystości nic nie wskórasz. Są płyny do rur z neutralizatorem

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2016, 19:36

A ja proponuję postawić pojemniczek z sodą oczyszczoną.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2016, 14:58

Na 99% kanaliza nie jest do końca drożna i coś się tam rozwija, można przepchać rury, a żeby sam zapach zamaskować kupić jakiś fajny dyfuzor zapachowy, który zmieni odczucia podczas wizyty w łazience tutaj sobie poszukaj http://homearoma.pl/ - HomeAroma ma bardzo ciekawe rozwiązania jeśli chodzi o dostarczany zapach do domów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2016, 12:20

Naprawdę różne mogą być sytuacje... Moja koleżanka miała straszny zapach w łazience przez długi czas. Wszyscy myśleli, że to kwestia rur, a tu się okazało, że to był zdechły gołąb, który jakoś wpadł przez komin i jego "zapach" wchodził przez kratkę wentylacyjną... coś okropnego;/

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2016, 18:22

Pewnie też nieczysta woda. Zapytaj sąsiada na dole czy też tak ma

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2016, 11:47

mysle, ze przede wszystkim trzeba poszukać przyczyny. Ja też miałem problem w domu takim zaduchem i pomogła mi rekuperacja http://www.beam-djak.pl/rekuperacja ale w tym przypadku to może być coś z rur.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2016, 22:31

Rekuperacja jest drogim posunięcie. Lepiej abyś zatrudniła kogoś do sprawdzenia wentylacji

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2016, 10:53

Sprawdzenie wentylacji i udrożnienie rur to podstawowa sprawa od jakiej należy tutaj zacząć,być może są po prostu zapchane i dlatego w łazience czuć nieprzyjemny zapach.

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20982 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 268

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */