Budowa domu jaka ekipa?

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

18 czerwca 2017, 18:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja bardzo bałem się tego, że trafię na typowo polską ekipę - mało pracy, dużo gadania i obijania, ale na szczęście kolega polecił mi DD Projekt z Krakowa i okazali się znakomici. Nie dość, że stworzyli mi znakomity projekt domu, to jeszcze cała budowa przebiegła bezproblemowo i w terminie. Gdyby wszystkie polskie ekipy budowlane i remontowe takie były to życie tutaj byłoby piękniejsze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2017, 11:15

Akurat jeżeli chodzi o kompleksową budowę domu wraz z projektem, to możemy pomóc i doradzić bo zajmujemy się tym na co dzień. Typowo "polska ekipa" o której piszesz to już stereotyp i nie warto się tym tak do końca sugerować, tylko wybrać taką która faktycznie okaże się solidna oraz profesjonalna.

www.AskorpDomy.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lipca 2017, 21:14

Użytkownik Marchewa napisał: Jeżeli będzie to dom w technologi drewnianej, a
konkretniej dom z bala to idealną ekipą do jego wykonania
będzie Natur Eko Dom. Właśnie zbierałam opinie na ich
temat i muszę przyznać, że wszystkie są pozytywne. Do
tego widziałam ich kilka realizacji w tym dom modelowy i
zapierają one dech w piersiach.

Mnie zaciekawiła w ich realizacjach technologia wykonania dachu. Na kilku zdjęciach widziałem położoną strzechę. To nie jest ani modne rozwiązanie ani na pewno łatwe do zrobienia. Moim zdaniem musza mieć niezłe doświadczenie w takim tradycyjnym budownictwie. No i nie ukrywajmy, że taki dach wygląda bardzo odmiennie.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2017, 07:26

To przede wszystkim kosztowne rozwiązanie, ponieważ sama strzecha jest tylko i wyłącznie ozdoba dachu, pod nią masz zastosowany inny materiał. Warto wybrać ekipę z doświadczeniem która się tym zajmie, poza tym sprecyzuj budżet jaki posiadasz na ten cel.

www.Studniarz.waw.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2017, 16:12

My budowaliśmy dom z firmą z Izabelina - DMD Budownictwo. Tę ekipę polecił nam znajomy, u którego budowali dom, a także robili ogrodzenie. Wcześniej długo szukaliśmy firmy, która by wzbudziła nasze zaufanie. Później spotkaliśmy się z p. Dariuszem z DMD Budownictwo i nie nie mieliśmy wątpliwości, że w końcu trafiliśmy na profesjonalistów. Pan Dariusz był przede wszystkim konkretny, duże wrażenie wywarło na nas jego doświadczenie, a także dotychczasowe projekty, za które firma odpowiadała. Z efektów tej współpracy naprawdę jesteśmy zadowoleni na 200%, gdybyśmy budowali drugi raz, to tylko z firmą DMD :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2017, 07:33

Wybór nowej ekipy budowlanej nigdy nie jest oczywisty, natomiast ja mogę także doradzić aby zadbać o usługi dobrego i sprawdzonego elektryka, który zajmie się wykonaniem całej instalacji, tutaj zerknij na Enegen.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2018, 10:06

Wszystkim osobom mieszkającym w Szczecinie i okolicach, które rozglądają się za sprawdzoną firmą budowlaną polecam skontaktować się z www.skybud.eu W firmie tej pracują doświadczenie fachowcy, którym można zaufać.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2018, 16:48

Z wyborem ekipy do budowy domu nie ma się co śpieszyć. To ma być ekipa, które zbuduje Twój dom w którym spędzisz całe życie, więc powinno być to robione nie po kosztach a z głową.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2019, 18:57

Z firmą budowlaną nie będę miała problemu, ponieważ taką działalność prowadzi mój kuzyn i w pełni można mu zaufać. Natomiast gorzej z projektem domu, ale chyba zdecyduję się na pomoc architektów MGProjekt. Podoba mi się bardzo ich dom Wymarzony 7 , na który jest zniżka -10%. A w konkursie fotograficznym https://www.mgprojekt.com.pl/konkurs-fotograf iczny-2019 , który biuro organizuje, można wygrać nagrody o wartości 10047 zł. Fantastycznie!

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2021, 21:38

W naszym przypadku i budowie domu to w walce z wilgocią wybraliśmy Papy w Technologii Szybki Syntan SBS co również ważne materiały wykonywane w tej Technologii zapewniają prawidłową wentylację i hydroizolację pokrycia dachu przez dziesięciolecia. Przez co są w stanie zapewnić aż 45 letnią gwarancję, a wilgoć na pewno nie bedzie stanowiła problemów!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy wasze firmy jeżdżą na targi budowlane? Liczba postów: 71 Grupa: Firmy budow... Dla tych, którzy szukają drukarni cyfrowej online, a chcą mieć gwarancję jakości i terminu, polecam sprawdzić CYFROWO - naklejki na rolce . To firma ze Śląska d...
  • magazyn Liczba postów: 549 Grupa: Firmy budow... W związku z planowanym projektem modernizacji naszego zaplecza zaczęliśmy rozważać inwestycję w nowy magazyn chemiczny. Na stronie tej firmy https://www.kontene...
  • etykiety samoprzylepne Liczba postów: 8 Grupa: Firmy budow... Moim zdaniem konfigurator na https://www.avery-zweckform.pl to złoto – bez instalowania niczego, działa online, wszystko możesz zaprojektować sama, a potem tylk...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 283 Grupa: Firmy budow... Give your opinion through mcdonalds feedback and help McDonald’s improve food quality and service. Your valuable insights create a better dining experience for...
  • Pozycjonowanie zwraca się przy pozycjonowaniu firm... Liczba postów: 69 Grupa: Firmy budow... Zastanawiacie się, jak pozycjonować stronę małej lokalnej firmy? Niektóre działania wymagają czasu, ale na pewno tym, co warto wdrożyć jest optymalizacja treści...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20042 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 216

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >