Budowa domu coraz bardziej popularna w Polsce

« Powrót do artykułu: Budowa domu coraz bardziej popularna... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

4 lipca 2022, 10:32

Zgadzam sie: good 0 bad

też się z tym zgodzę że budowa domu jest bardzo popularna w obecnych czasach polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej lakierobejcy klei farb pap pianek gipsów betonów wiertarek dodatków do aranżacji wnętrz listew mat taśm foli profili styropianów środków HG gwoździ młotków kołków i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2022, 16:34

Ja mam działkę i jestem w trakcie budowy. Tak wiem, jest inflacja i masakra ogólnie no ale cóż, trzeba jakoś toskonczyć już na pewno chce mieć zsyp na pranie jak tutaj https://kartuzy.info/artykul/zsyp-na-pranie-- wygodne/1178042

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2023, 19:46

Interesują mnie szpule nawojowe, które służą do nawijania sznurów, przewodów elektrycznych, łańcuchów itp. Czy wiecie, która firma oferuje takie produkty? Jak na razie wyszukałam w Internecie firmę ZPO Tarnopak Sp. z o.o. https://tarnopak.pl/szpule-nawojowe/#s

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2023, 21:10

Ja u siebie zrobiłem tynk modelowany Tss 05 Foveo Tech i nie żałuję. Ciekawy efekt, trwały. Jest oryginalnie, nowocześnie, praktycznie, do tego zaoszczędziłem, bo nałożyłem sam, nie agnażowałem fachowca

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20112 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 244

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >