offline ![]() olka.sk majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() FHU KS doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() olka.sk majster
![]() |
|
| |
offline ![]() betaine praktykant
![]() |
A budował ktoś z WolfHouse? Bardzo podobają mi się ich projekty i oferta, którą proponują, ale chciałabym porozmawiać z kimś, kto ma już za sobą budowę domu pasywnego z tą firmą. Jakie macie wrażenia? Czy faktycznie w ciągu 3 miesięcy można zakończyć całą budowę? |
| |
offline ![]() izka doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() edita doświadczony
![]() |
z terenu województwa zachodniopomorskiego jest firma Konsbud, która stawia domy ekologiczne, energooszczędne w systemie HBE. Domy w całorocznym cyklu użytkowania w całości z drewna klejonego warstwowo. Z tego co podają na stronie całkowity czas budowy domu o powierzchni 100m zamyka się w 12 tygodniach. |
| |
offline ![]() tomek133 majster
![]() |
Ja gdy budowałem dom skontaktowałem się z firmą Hbstudio od której kupiłem projekt i poradzili mi profesjonalną firmę wykonawczą. A co do projektów to bardzo podobały mi się ich projekty domków ok 100m2 bo własnie takiego szukałem. wiecej o tej firmie znajdziecie tutaj |
| |
offline ![]() Więcławski kierownik
![]() |
|
| |
![]() Gość: pachanga praktykant |
|
| |
offline ![]() kalinka praktykant
![]() |
|
|
Budowa domu energoszczędnego przy pomocy firmy.
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Olej konopny CBD Liczba postów: 36 Grupa: Ekologiczny... Koniecznie zajrzyjcie na bardzo fajną stronę https://katalogionline.pl/recepta-online -a-prywatnosc-danych-osobowych-jak-to-dz iala Z całą pewnością znajdziecie n...
- Off grid PV na działkę Liczba postów: 4 Grupa: Ekologiczny... To ciekawa opcja, szczególnie gdy nie ma dostępu do sieci, ale przed zakupem warto przemyśleć zapotrzebowanie na energię. Nie każdy zestaw pokryje potrzeby, jeś...
- Projektanci Wrocław – pracownia projektowa Liczba postów: 14 Grupa: Ekologiczny... Sometimes, true leisure is just having a moment to relax and maybe play Geometry Dash Meltdown without stress.
- Ocieplenie budynku Liczba postów: 235 Grupa: Ekologiczny... Powiem wam, że wlasnie myślałam o dociepleniu domu i widziałam styropian 20 cm – słyszałam, że naprawdę robi robotę przy utrzymaniu ciepła zimą. Fajnie, że moż...
- fotowoltaika w firmie Liczba postów: 84 Grupa: Ekologiczny... Hej wszystkim, natknąłem się ostatnio na witrynę poświęconą used solar panels i muszę przyznać, że temat okazał się naprawdę bardzo ciekawy. Okazuje się, że wra...