Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline n.jedrzej1960 majster
|
Faktycznie – wiele rzeczy można zrobić systemem gospodarczym, ale niestety wszystkiego się nie da, bo potrzebne jest zaplecze. Ja na przykład mam tu na myśli fundamenty, które u mnie robiła firma, a beton dostarczał [www.zambetodrzykon.pl] – można powiedzieć, że u mnie ten system gospodarczy wyglądał tak 50/50. |
| Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 3 marca 2015, 10:53 | |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: rolek56 praktykant |
|
| Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 3 marca 2015, 10:53 | |
|
| |
Gość: kiujyhy praktykant |
|
|
| |
offline goniaq majster
|
Sporo czytałam już o tej metodzie budowania domu. Na pewno jest tak że koszt budowy domu dzięki temu jest niższy. Ale sami całego domu nie wybudujemy. Są do zrobienia rzeczy przy których będziemy potrzebować jednak pomocy fachowców. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: regegv praktykant |
|
|
|
Budowa domu metodą gospodarczą
«
Powrót do artykułu: Budowa domu metodą gospodarczą | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Przebudowa 25 niebezpiecznych skrzyżowań - kolejne... Liczba postów: 8 Grupa: Aktualności
- Skuteczny marketing w branży budowlanej Liczba postów: 73 Grupa: Aktualności Jeżeli są tutaj osoby lub firmy zainteresowane tematem reklamy na billboardach oraz jej kosztach, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzic stronę https://reporterz...
- Agencja Jartom pomaga w komercjalizacji nieruchomo... Liczba postów: 15 Grupa: Aktualności Dobra firma, współpracujemy od kilku lat, wszystko w najlepszym porządku. Znaczenie ma dla nas tylko jedno - skuteczność i pod tym względem faktycznie działają....
- Dlaczego warto wybrać internet światłowodowy? Liczba postów: 15 Grupa: Aktualności Szybki i stabilny internet to dziś podstawa – nie tylko do pracy czy nauki, ale również do rozrywki. Znalezienie odpowiedniej oferty może być wyzwaniem, ale pom...
- Jak dbać o zdrowie? Pola elektromagnetyczne – zagr... Liczba postów: 179 Grupa: Aktualności Wielu z nas pragnie poprawić jakość swojego życia poprzez nowoczesne zabiegi chirurgiczne. To niesamowite, jak takie interwencje mogą znacząco wpłynąć na nasze....