Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline n.jedrzej1960 majster
|
Faktycznie – wiele rzeczy można zrobić systemem gospodarczym, ale niestety wszystkiego się nie da, bo potrzebne jest zaplecze. Ja na przykład mam tu na myśli fundamenty, które u mnie robiła firma, a beton dostarczał [www.zambetodrzykon.pl] – można powiedzieć, że u mnie ten system gospodarczy wyglądał tak 50/50. |
| Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 3 marca 2015, 10:53 | |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: rolek56 praktykant |
|
| Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 3 marca 2015, 10:53 | |
|
| |
Gość: kiujyhy praktykant |
|
|
| |
offline goniaq majster
|
Sporo czytałam już o tej metodzie budowania domu. Na pewno jest tak że koszt budowy domu dzięki temu jest niższy. Ale sami całego domu nie wybudujemy. Są do zrobienia rzeczy przy których będziemy potrzebować jednak pomocy fachowców. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: regegv praktykant |
|
|
|
Budowa domu metodą gospodarczą
«
Powrót do artykułu: Budowa domu metodą gospodarczą | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Kopalnia inspiracji i dobre miejsce na biznes - po... Liczba postów: 6 Grupa: Aktualności W kontekście funkcjonowania wielu firm na rynku, jednym z kluczowych aspektów jest ich opakowanie produktów. To nie tylko kwestia estetyki, ale też funkcjonalno...
- Czy Polska jest otwarta na odnawialne źródła energ... Liczba postów: 10 Grupa: Aktualności Jeśli szukasz sposobów na obniżenie rachunków za energię i interesuje cię ekologiczne podejście do życia, wydaje mi się, że strona https://otwartaenergia.pl moż...
- Jak dbać o zdrowie? Pola elektromagnetyczne – zagr... Liczba postów: 184 Grupa: Aktualności Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie sprawdzonych usług stomatologicznych w Krakowie, to polecam Wam sprawdzić...
- Plebiscyt Polska Architektura XXL 2025 - czekamy n... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- W cenie szybka przeprowadzka Liczba postów: 34 Grupa: Aktualności Dla mnie przeprowadzka = chaos. Dlatego w końcu stwierdziłem, że zamiast męczyć znajomych i busa pożyczać od wujka, lepiej wziąć profesjonalną firmę. ADS Przepr...