Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline robertb fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline slowikservices praktykant
|
Producent zaleca środek na plamy Atlas Szop 2000. Trzeba go
rozcieńczyć wodą i uważać żeby nie odbarwiły się
płytki albo fuga się nie wymyła. |
| Ten post był edytowany przez slowikservices dnia: 26 października 2014, 18:37 | |
|
| |
offline Kazikdobry fachowiec
|
Plamy po unigruncie, czyli preparacie używanym do
gruntowania powierzchni przed malowaniem lub nakładaniem
innych powłok, mogą stanowić problem podczas budowy lub
remontu. Unigrunt jest stosowany, aby zabezpieczyć i
wzmocnić podłoże przed aplikacją farby, lakieru, kleju
czy innych substancji. Jednak jeśli nie zostanie on
odpowiednio nałożony lub dojdzie do rozlania lub
zabrudzenia, może pozostawić trudne do usunięcia plamy na
powierzchniach. |
|
|
Budowa i remont - plamy po unigruncie?!
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 177 Grupa: Porady i op... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego biuro rachunkowe Poznań Adler. W razie jakich kolwiek pyt...
- Ubezpieczenie Liczba postów: 234 Grupa: Porady i op... Zdrowie to nasz najcenniejszy skarb, więc warto zadbać o jego ochronę na wszelkie sposoby. Oprócz zdrowego stylu życia, istotne jest też zabezpieczenie finansow...
- Jakie rolety wybrać? Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Szukając praktycznych osłon do okien dachowych, to udało mi się trafić na Roltis https://www.roltis.pl/. Mają rolety dachowe, kasetowe i też te dzień-noc. Podob...
- Pożyczka - gdzie najlepiej ? Liczba postów: 228 Grupa: Porady i op... Jeżeli ktoś szuka szybkiego sposobu na mały zastrzyk gotówki, to KredytOK sprawdza się naprawdę fajnie. Wszystko online, przejrzyste warunki i opcja dopasowania...
- Inspiracje - aranżacja wnętrz Liczba postów: 1 Grupa: Porady i op... Cześć wszystkim! Ostatnio szukałam inspiracji do urządzenia mojego mieszkania i natknęłam się na naprawdę ciekawą stronę o wnętrzarstwie i dekoracji domu. Zna...