Swoją drogą, przeglądałem ostatnio barwnik do silikonu i wygląda to sensownie – ktoś testował/próbował/używał? Chciałbym dowiedzieć się, jak wypadają kolory w praktyce i czy nie blakną z czasem. No i czy można je łatwo mieszać, żeby uzyskać inne odcienie – może ktoś eksperymentował i się podzieli?
CNC - automatyka przemysłowa ;)
Ostatnio na forum
- Pozycjonowanie stron Liczba postów: 50 Grupa: Pasje forum... Jeśli ktoś z Was ogarnia tematykę AI w kontekście SEO, to polecam rzucić okiem na Grok AI, czyli ciekawe podejście od Elona Muska, które coraz częściej pojawia....
- Własna firma? Liczba postów: 1525 Grupa: Pasje forum... Często czytam teksty o eksporcie które brzmią jak folder reklamowy – dużo ogólników mało konkretów. Tutaj jest zupełnie inaczej https://ino.online/post/31562/ja...
- Wakacje 2020 Liczba postów: 35 Grupa: Pasje forum... Ostatnio szukałem noclegu w Poznaniu i zależało mi na czymś więcej niż zwykły hotel, chciałem mieć trochę swobody, kuchnię, dobrą lokalizację i przede wszystkim...
- Jak znaleźć idealnego lekarza? Liczba postów: 489 Grupa: Pasje forum... Jeśli chodzi o monitorowanie stanu zdrowia, uważam że regularne badania kontrolne są kluczowe. konsultacje internistyczne mogą pomóc w szybkim wychwyceniu niepo...
- Własny biznes-warto? Liczba postów: 450 Grupa: Pasje forum... Biznes produkcyjny wymaga dobrania opakowania do każdego z artykułu. Często to opakowanie wpływa na sprzedaż artykułów, zachęca klientów do zakupów. A za wykona...