Cegły w łazience? Co sądzicie

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

27 lutego 2016, 08:09

Zgadzam sie: good 0 bad

A może coś pośredniego, czyli płytki jak cegły? A może jeszcze ciekawiej czyli coś takiego jak płytki Hexon - duże heksagonalne płytki. Zresztą i cegła i taka płytka świetnie komponuje się z drewnem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2016, 12:11

może nie do końca cegła, ale co powiecie na taki dodatek w łazience:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2016, 13:42

Ja w swojej łazience zdecydowałem się na płytki z cegły rozbiórkowej firmy Retrocegiełka (retrocegielka.pl). Panowie oprócz płytek zaproponowali mi fajny impregnat Protect Weet czy jakoś tak. Początkowo miałem obawy jak cegła będzie się zachowywać w łazience - bałem się jakiegoś grzyba na ścianie. Po 6 miesiącach mogę stwierdzić że nic takiego nie ma miejsca. Woda jak chlapnie na ścianę to spływa z płytek jak "po kaczce".
Polecam innym takie rozwiązanie choć po moich znajomych widzę że nie wszystkim się to podoba:)
Wiadomo, z gustami się nie dyskutuje, tylko je szanuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2016, 14:43

hm... a pochwalisz się jaki jest efekt końcowy? W sumie to ciekawe taki recykling. Ale jeśli mówimy o płytkach i cegle, to zawsze podobają się zwykłe białe klasyczne ceglane płytki aczkolwiek te heksagonalne wyglądają też super.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2016, 08:38

To w mojej opinii kwestia naszego gustu i stylu,każde z tych rozwiązań dobrze się prezentuje,jeżeli możesz to wstaw zdjęcie jak to wygląda u Ciebie,jesteśmy bardzo ciekawi :)

www.MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2016, 17:23

Tak jak ktoś wyżej napisał, jestem za tym, ze najlepiej położyć płytki imitujące wyglądem cegłę. Co jak co, ale w pomieszczeniu takim jak łazienka nie wyobrażam sobie mieć nic innego. Zobacz tu: http://www.paste-group.pl/oferta/monocibec/ tu jest tak duży wybór, że nie ma opcji żebyś nie znalazł tego czego szukasz.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2016, 13:13

tzn moze być deska jeszcze egzotyczna ale to już trochę droga zabawa

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2016, 17:09

Jakiego materiału byśmy nie wybrali, to na pewno kwestie odpowiedniej ochrony przed wilgocią trzeba wziąć pod uwagę.

http://www.blog.decoroom.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2016, 14:02

Białe cegły to mój hit :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2016, 13:58

A może coś co przypomina płytę betonową a nie jest tak oklepane jak popularna jednak cegła? Mam na myśli niebanalne sześciościenne płytki Hexon. To fajna alternatywa, dla kogoś kto chce nawiązać do cegły ale się wyróżnić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• gry online Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem piperspin. Nie liczyłem na nic, chciałe...
  • Temat zawodowy Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara i deszczowa, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem vegas hero. Nie liczyłem na...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...
  • Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20700 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 244

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >