Chemia budowlana

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

18 stycznia 2018, 12:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Świetną chemię budowlaną oferuje firma www.izohan.pl Korzystałem z ich produktów gdy budowałem swój dom i mogę potwierdzić wysoką jakość oferowanych przez nich materiałów. Polecam wam przyjrzeć się ich ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2018, 10:55

Dobrą chemię jak i materiały budowlane znajdziecie w hurtowniach online, zresztą warto zerknąć na www.W2W2.pl i przekonać się samemu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 marca 2018, 15:04

Jeżeli siedzicie w temacie chemii budowlanej to musicie mieć kontakt do dobrego laboratorium chemicznego. Ja współpracuję z firmą www.spark-lab.pl Zajmują się badaniem produktów wytwarzanych przez moje przedsiębiorstwo.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2018, 12:52

Ja generalnie zachęcam do tego aby szukać materiałów, chemii budowlanej w sklepach internetowych gdzie teraz można spotkać szereg promocji i rabatów.

PracownicyBudowlani.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2018, 14:41

Wszystkim osobom z województwa pomorskiego mogę polecić firmę http://impact-pro.pl/ Sam od nich kupowałem chemię i jestem zadowolony z jej jakości. Mają ciekawą ofertę i bardzo dobre ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 września 2018, 13:40

Jeżeli poszukujecie sprawdzonej chemii budowlanej to skontaktujcie się z firmą www.styrmann.com.pl Sam z nimi współpracuję od dawna i jestem zadowolony z jakości ich produktów. Są bardzo dobrym producentem chemii gospodarczej.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2018, 13:10

Kiedy potrzeba chemii budowlanej, to zawsze pytam o to, czego dokładnie potrzebuje kierownika ekipy. Myślę, że to najlepsze rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 grudnia 2018, 12:58

Ja natomiast mam bardzo dobre doświadczenia z chemią budowlaną od nich http://www.salony.argoag.pl/ bardzo fajne ceny i jakość również pierwsza klasa. Robiłem u nich także wyposażenie łazienki, jak dla mnie naprawdę można spokojnie i warto się zainteresować. Kolejna kwestia, to jakość w rozsądnej cenie w zakresie projektowania wnętrz, ogólnie bardzo szefoki wachlarz usług

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2019, 23:09

Polecam zerknąć także do nas na Hydro-met.net gdzie znajdziecie szeroki wybór akcesoriów hydraulicznych w niższej cenie, W razie pytań chętnie pomożemy i doradzimy na forum.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2019, 13:35

Polece Państwu tynk maszynowy doskonale nadający się do elewacji. Ofertę z tym produktem znalazłem pod adresem internetowym: https://budomiks.pl/lekki-tynk-gipsowy-maszynowy-mp75-l-knau f-paleta-42szt,id34561.html. Jest to produkt najwyższej jakości o bardzo dobrych właściwościach. Przeglądając ofertę sklepu Budomiks znalazłem więcej wartych uwagi produktów.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1546 Grupa: Technologie... It usually takes 3 to 8 months to build a house, depending on the design, size, budget, weather, and approval process.
  • Przeterminowany cement Liczba postów: 8 Grupa: Technologie... Przeterminowany cement traci swoje właściwości wiążące, co wynika z tego, że z czasem wchłania wilgoć z otoczenia i zaczyna częściowo się wiązać jeszcze w worku...
  • Maszyny do posadzek FloorMaster Cłapa Liczba postów: 14 Grupa: Technologie... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta maszyn pakujących oraz kompletnych linii pakujących, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profe...
  • odpady Liczba postów: 64 Grupa: Technologie... Po zakończeniu prac budowlanych często dopiero widać, ile odpadów faktycznie zostało. Zastanawiam się, czy kontener w Czeszowie to rozwiązanie, które pozwala sz...
  • Stal nierdzewna - jak pokryć łupanką??? Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Duża ta powierzchnia? Jeżeli nie jest to duża powierzchnia to bym przykleił to klejem montażowym typu Power Fix ewentualnie Total Fix. Wtedy na pewno nie spłyni...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20890 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 439

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */