Co na monotonne wnętrze?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

25 kwietnia 2016, 14:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Pomalowanie jednej ze ścian na intensywny kolor to super pomysł :) poza tym warto na dodatki postawić, np. kolorowe poduchy, nową pościel, zasłony, jakiś fajny obraz, świece. To wszystko sprawi, że wnętrze będzie wyglądać świeżo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2016, 11:54

A to my szukaliśmy na przykład sposoby na to, jak ożywić martwą w sumie łazienkę i zdecydowaliśmy się na okładzinę z granitu i do tego zrobienie sobie takiegoteż blatu granitowego. Tu macie przykład, jak to ładnie może wyglądać: http://dario-stone.pl/realizacje/lazienki/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2016, 20:31

Intensywny kolor ścian w sypialni to nie jest raczej dobry pomysł. Pomaluj ją najlepiej na szaro, bo ten kolor jest modny a dobierz mocne dodatki. Np. poduszki , stolik, boki mebli czy zasłony możesz mieć w kolorze fuksji. Odpowiednie nowoczesne oświetlenie na pewno też ci pomoże w spełnieniu celu.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 09:53

Aby skończyć z monotonnym wnętrzem można wybrać np nietypowe kolory ścian,zmienić je oraz postawić na oryginalne,stylowe meble. Akurat na naszej stronie Quadre.pl znajdziecie ich szeroki wybór,warto zerknąć.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 17:39

Zgadzam sie: good 1 bad

Na monotonne wnętrze kolorowe kolory heh.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2016, 11:22

Najlepiej zmienić kolory ścian :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2016, 12:56

Ja bym z kolorami ścian nie przesadzała. Najlepiej pozostawić je neutralne, a poszaleć w dodatkach (poduszki, narzuta na łóżko, doniczki, ramki na zdjęcia). Łatwo je wymienić na inne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2016, 14:40

Ja aby zmienić troche wnętrze i żeby nie było takie monotonne to zainwestowałem w kominek. Znajomi polecili mi firme www.wilinski.pl montującą kominki . Mają głowy pelne pomysłów , a cale wykonenie jest perfekcyjne.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2016, 18:30

Tak serio to wszystkie pomysły fajne, myślę, ze wprowadzenie kolorów ma sens, zawsze ożywią przestrzeń. Albo duze rośliny - robią wrażenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2016, 11:51

Pomalować na jakiś żywy lub jasny kolor oraz dopasować sobie do nich jakiś fajny wzór. Tu masz poglądowe zdjęcie z galerii od Farby Kabe.

Ten post był edytowany przez panjerzy dnia: 11 maja 2016, 11:53
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 107 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/ , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Gastromania z najróżni...
  • Polecacie jakąś farbę do malowania ścian ? Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... Szukam farby, która nie zostawia smug i łatwo się nakłada. Ktoś coś używał i może polecić?
  • pomysł na przedpokój Liczba postów: 61 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli ktoś szuka sposobu na lepszą organizację przedpokoju, to warto zajrzeć na stronę i-meble https://i-meble.eu/pl/196-meble-do-przed pokoju, bo mają tam szafy...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20459 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 239

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >