Co na monotonne wnętrze?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

29 czerwca 2010, 17:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja bym jednak na ostre kolory w sypialni nie stawiał. Może na początku będzie efekt nowości, ale na dłuższą metę może naprawdę męczyć. Osobiście postawiłbym na jakieś fajne wyraziste meble i kilka dodatków typu narzuta, poduszki. Pomysł z wykładziną też jest fajny - ja osobiście polecam taką z długim włosiem bardzo przyjemna :lol:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2010, 18:51

Ja tam jestem za intensywnymi kolorami... choc podobno dobrze odpoczywa sie w zieleni:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lipca 2010, 17:04

polecam kombinację mocnego żółtego z intensywnym ni to różem ni fioletem:) Wiem, że brzmi co najmniej strasznie, ale naprawdę świetnie wygląda. Zestaw sobie próbniki dwóch takich kolorów w sklepie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2010, 15:27

Z pewnością zmiana koloru jest dobrym rozwiązaniem, pamiętaj jedynie o tym, że jest to sypialnia, miejsce gdzie odpoczywasz. Coś energicznego, rażącego nie jest raczej wskazane. Świeczki, ramki... inne dodatki są jak najbardziej wskazane.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 października 2010, 14:23

Jeśli chodzi o "ożywianie" sypialni, to chyba najszybszym sposobem będzie fototapeta: http://fototapetaWpokoju.notlong.com stosunkowo szybko się ją nakłada, i jak się znudzi nie sprawia zbyt dużych problemów ze zmianą jej na jakąś inną. Z kolorem różnie bywa - podoba się przez tydzień, potem się znudzi i zaczyna denerwować. Lepiej więc zacząć od tańszych i szybszych rozwiązań.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2010, 10:53

A może jakieś zdjęcie sypialni? Wtedy by było wiadomo co konkretnie poprawić, jak ożywić. Ja lubię w sypialni mieć dużo kwiatów, teraz są bardzo modne storczyki, fototapeta, ładna egzotyczna lampa, no mkożliwości jest po prostu mnóstwo wszystko zależy od gustu

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2010, 11:05

fototapety to ciekawe rozwiązanie, natomiast nie wszędzie pasują. Czasami lepszym rozwiązaniem jest jakaś ramka, obraz, plakat...etc. Roślinność też jak najbardziej jest wskazana, nie przeginajmy tylko, nie róbmy ogrodów botanicznych w naszych mieszkaniach:)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2010, 11:09

Wszystko ujdzie ze smakiem kiedy jest w umiarkowanych ilościach. Myślę, że jeżeli chodzi o kwiaty to jedna duża palma stojąca powinna dodać uroku, do tego na łóżko możesz dać fajne ozdobne poduchy i kapy, miękki dywan na podłogę w odpowiednim kolorze, odpowiednio powieszone asymetrycznie zdjęcia w ozdobnych ramkach, jakiesz szablony welurowe co jest teraz krzykiem trendowym :) Wszystko się da jak się pomyśli :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2010, 15:15

Oczywiście! Wszystko zależy od pomysłów, to z ich pomocą ze zwykłych "czterech ścian" tworzymy swoje wymarzone domy, mieszkania. Wszystkich niezdecydowanych zapraszam do nas. Za pomysły nie płacicie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2011, 16:38

Ja radziłabym poradzić się projektanta. Mocne kolory mogą wyglądać efektownie, ale należy je stosować ostrożnie. A tak poza tym, zmiana czy po prostu urządzanie wnętrza to świetna zabawa i przyjemność. My z mężem teraz rozglądamy się za projektem, gotowym co prawda, ale mam nadzieję, że będę mogła dużo zrobić wg własnej inwencji i nie mogę się doczekać tego etapu.http://projekty.lipinscy.pl/Jena/

nad tym projektem myślimy, podoba mi się również wizualizacja wnętrz. Zresztą tutaj jest przykład ładnie użytych moncych koloróm na ścianie, może cie coś zainspiruje.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 212

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >