offline Rafaello majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: fdfd praktykant |
Szeregówka to doskonała rzecz. Sam mieszkam z moją
rodziną (żona+ 2 dzieci) od 8 lat. Funkcjonalność
praktycznie jak w domu wolnostojącym (przestrzeń, garaż,
ogród). Stosunkowo mały ogród to w sumie tylko zaleta.
Według mnie lepiej mieć mały ogród naprawdę zadbany
niż hektary zapuszczone lub wydawać kasę na ogrodnika.
Przy małych dzieciach jest jeszcze jeden plus bo dziecko
nie ucieknie za budynek i z salonu cały czas go widać :-).
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline blackhorse doświadczony
|
|
|
| |
offline Bob Budowniczy inżynier
|
|
|
| |
offline syriusz doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline pitrek88 kierownik
|
|
|
| |
offline Salvador praktykant
|
|
|
| |
offline pitrek88 kierownik
|
|
|
| |
offline jammal majster
|
|
| Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 14 lutego 2016, 18:42 | |
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|
|
Co sądzicie o domach szeregowych
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- Dobra restauracja Liczba postów: 387 Grupa: Domy szereg... When it comes to finding a good restaurant, I think consistency, variety, and warmth make all the difference. Olive Garden really captures that cozy Italian-Ame...
- Nowoczesne schody – Kraków/Myślenice Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Witam, budujemy dom i potrzebujemy kogoś do wykonania schodów betonowych. Może być też opcja schodów drewnianych dywanowych – ważne, żeby wyglądały lekko i nowo...
- ocieplenia pianą PUR Liczba postów: 21 Grupa: Domy szereg... Zastanawiam się nad kompleksowym ociepleniem domu, łącznie z fundamentami. Wydaje mi się, że warto zadbać o izolację od dołu, bo tam ucieka dużo ciepła. Słyszał...
- Zabawki dla dzieci Liczba postów: 82 Grupa: Domy szereg... Moja córka lubi bawić się w odgrywanie ról i zastanawiam się nad nowymi lalkami. Wydaje mi się, że lalki barbie i ken z akcesoriami związanymi z zawodami są św...
- Budowa domu Liczba postów: 192 Grupa: Domy szereg... Widziałam dyskusję o projektach domów i od razu przypomniało mi się https://www.archon.pl/projekty-domow. Moim zdaniem takie strony są dużym ułatwieniem, bo moż...