offline ![]() Rafaello majster
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: fdfd praktykant |
Szeregówka to doskonała rzecz. Sam mieszkam z moją
rodziną (żona+ 2 dzieci) od 8 lat. Funkcjonalność
praktycznie jak w domu wolnostojącym (przestrzeń, garaż,
ogród). Stosunkowo mały ogród to w sumie tylko zaleta.
Według mnie lepiej mieć mały ogród naprawdę zadbany
niż hektary zapuszczone lub wydawać kasę na ogrodnika.
Przy małych dzieciach jest jeszcze jeden plus bo dziecko
nie ucieknie za budynek i z salonu cały czas go widać :-).
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() blackhorse doświadczony
![]() ![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() Bob Budowniczy inżynier
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() syriusz doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() pitrek88 kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Salvador praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() pitrek88 kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() jammal majster
![]() |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 14 lutego 2016, 18:42 | |
| |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
|
Co sądzicie o domach szeregowych
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- Dobra restauracja Liczba postów: 369 Grupa: Domy szereg... Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę klimatycznej restauracji American House w Warszawie - restauracja dla dzieci warszawa . Jeżeli jesteście z...
- Budowa domu Liczba postów: 186 Grupa: Domy szereg... Jeśli chodzi o budowę domu, to na pewno warto postawić na System kominowy z gotowych elementów. Po takie rozwiązania sięgają współcześni inwestorzy - jest dużo....
- Wybór szkoły nauki jazdy Liczba postów: 16 Grupa: Domy szereg... Dzień dobry wszystkim! Zacząłem ostatnio rozglądać się za kursem na prawo jazdy i natknąłem się na ciekawe informacje, które nieco uporządkowały mi temat, jeśli...
- Macie może namiar na firmę, która robi szamba beto... Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Macie może namiar na firmę, która robi szamba betonowe z montażem? Zależy mi na dobrej cenie, ale też porządnej robocie. Dajcie znać, jeśli ktoś się Wam sprawdz...
- gruntowa czy powietrzna pompa ciepła Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Czy ktoś mógłby doradzić, czy lepsza będzie gruntowa czy powietrzna pompa ciepła? Zależy mi na efektywności i rozsądnej cenie. Aaaaa jeszcze jakiś konkretny mod...