offline Rafaello majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: fdfd praktykant |
Szeregówka to doskonała rzecz. Sam mieszkam z moją
rodziną (żona+ 2 dzieci) od 8 lat. Funkcjonalność
praktycznie jak w domu wolnostojącym (przestrzeń, garaż,
ogród). Stosunkowo mały ogród to w sumie tylko zaleta.
Według mnie lepiej mieć mały ogród naprawdę zadbany
niż hektary zapuszczone lub wydawać kasę na ogrodnika.
Przy małych dzieciach jest jeszcze jeden plus bo dziecko
nie ucieknie za budynek i z salonu cały czas go widać :-).
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline blackhorse doświadczony
|
|
|
| |
offline Bob Budowniczy inżynier
|
|
|
| |
offline syriusz doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline pitrek88 kierownik
|
|
|
| |
offline Salvador praktykant
|
|
|
| |
offline pitrek88 kierownik
|
|
|
| |
offline jammal majster
|
|
| Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 14 lutego 2016, 18:42 | |
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|
|
Co sądzicie o domach szeregowych
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- oprogramowanie do zarządzania projektami - co wybr... Liczba postów: 6 Grupa: Domy szereg... Jeśli oprócz zarządzania projektami ważne jest też rozliczanie kosztów i analiza marż, warto spojrzeć na TimeCamp. Pod adresem https://www.timecamp.com/pl/ai-ti...
- Dobra restauracja Liczba postów: 420 Grupa: Domy szereg... Cześć wszystkim, bardzo fajny wątek, bo sam często szukam sprawdzonych miejsc na dobry obiad albo wieczorny wypad. Od siebie też mogę polecić kilka lokali, ale....
- ocieplenia pianą PUR Liczba postów: 23 Grupa: Domy szereg... Jestem pewna że to zadanie zgodnie z Waszymi oczekiwaniami wykona firma https://www.pol-agma.pl/ Ich oferta obejmuje ocieplanie pianką PUR, metodą wdmuchiwania....
- Rolnictwo Liczba postów: 140 Grupa: Domy szereg... Każdy kto prowadzi hodowlę bydła wie, jak ważna jest sprawna dojarka. Awaria w najgorszym momencie potrafi sparaliżować całą produkcję. Dlatego warto mieć pod r...
- Remont Liczba postów: 69 Grupa: Domy szereg... Ostatnio coraz częściej myślę o odświeżeniu mieszkania i szukam czegoś, co nie będzie typowym rozwiązaniem jak malowanie sufitu. Trafiłem na temat sufitów napin...