Co do sypialni- komoda czy szafa?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

26 czerwca 2016, 21:39

Zgadzam sie: good 0 bad

.

Ten post był edytowany przez kaaki2 dnia: 1 lipca 2016, 02:19
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2016, 08:37

Może szafa wnękowa? Jeżeli masz stosunkowo niewielką sypialnię to właśnie tego typu szafa sprawdzi się zdecydowanie najlepiej i będzie zarazem bardzo praktyczna,więc moim zdaniem warto się nad tym zastanowić.

www.MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2016, 10:46

Szafa przesuwna ale żeby nie wydawać za dużo to gotowa, jest teraz duży wybór i łatwo znaleźć to czego szukamy, zarówno pod względem wymiarów jak i wykonania - zobacz https://www.youtube.com/watch?v=1c6X0OcuVJc

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2016, 19:54

Jeśli masz troszkę więcej miejsca w sypialni, to zdecydowanie postaw na szafę, bo z czasem w mieszkaniu przecież pojawia się cała masa rzeczy, które gdzieś trzeba upchnąć. Myślę, ze taki rozmiar, jak ma ta szafa malibu , to zdecydowane minimum, żeby później nie mieć stresu, gdzie te wszystkie ubrania pochować :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2016, 11:21

Zdecydowanie szafa! A komoda dodatkowo, jeśli będzie na nią miejsce. Mi się bardzo spodobał ten projekt szafy:

Znalazłam go na Sprzedajemy.pl. Wiedzieliście, że tam można spotkać ogłoszenia osób wykonujących meble na zamówienie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2016, 21:58

Jeśli mamy sporo rzeczy, to nie ma opcji, żeby je wszystkie zmieścić do komody, dlatego polecam, jednak zdecydować się na tego typu szafę https://www.promyk-meble.pl/?pl_szafy,31, przynajmniej nie będzie problemu z porządkiem, bo spokojnie wszystko w takiej posegregujemy.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2016, 15:21

przyda się i to i to :D

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2016, 08:59

To zależ jak duża jest sypialnia, bo szafa nierówna się z wielkością i pojemnością do komody, owszem można jedno i drugie postawić. Moja na przykład nie jest za wielka i niedawno zdecydowalam się własnie na zakup szafy i to dość oryginalnej bo z fototapetą. W Flori Meble, gdzie kupowałam wcześniej łóżko i stoliki nocne mają takie cudeńka, wybór jest dość spory, a że ja uwielbiam las i wodę to też taki widok wybrałam. Kolory az tętnią życiem i ten niewielki wodospad wygląda jakby był prawdziwy.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2016, 10:38

Z natury szafę raczej przeznaczam na sypialnię, komoda pełni funkcje o wiele bardziej reprezentacyjne i dekoracyjne. Stąd obstaję przy tej opcji. ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2016, 10:17

Nie no nie przesadzajcie, zdecydowanie szafa. W komodzie to nie wiem kto się pomieści. A przechowywanie rzeczy z sypialni w innym pomieszczeniu, jak dla mnie kompletnie nie wchodzi w grę. Ja na szczęście mam dużą sypialnię i wszystko mi się tam mieści. Zastanawiam się ostatnio nawet nad nietypową dekoracją na święta. Co myślicie o takiej choince http://www.modnedonice.pl/podswietlana-choink a-led-70-cm-p-48.html ? Jak dla mnie wielkie WOW, tylko co z nią zrobić w pozostałą część roku?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Architekt Liczba postów: 16 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • Magazyn Liczba postów: 876 Grupa: Wykańczamy... Awaria bramy potrafi narobić sporo zamieszania, zwłaszcza w budynkach firmowych. Dlatego dobrze mieć namiar na solidny serwis i na terenie Śląska na pewno warto...
  • Wanna wolnostojąca, czy do zabudowy - wybór Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Mamy wannę wolnostojącą. Plusy - ładnie wygląda, jest wygodna, można fajnie zagospodarować miejsce dookoła. My np. Ustawiliśmy obok palnę i robi to przyjemne wr...
  • Can I Get Assignment Help Australia for Urgent Dea... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Yes, you can definitely get Assignment Help Australia for urgent deadlines through trusted academic platforms like The Student Helpline. Many Australian student...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 32 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20246 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 182

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >