Co jest tańsze :żaluzje czy rolety?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

15 stycznia 2009, 12:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Pytanie jak wyżej. Czy jest duża dysproporcja w cenach?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2010, 14:30

Ceny zależą od wielkości rolet czy żaluzji. Im większa ich powierzchnia tym droższe. Nie bez znaczenia jest również materiał z jakich są wykonane. Myślę, że ceny będą rozkładać się od 40zł/szt. wzwyż.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2015, 09:04

To zalezy od tego gdzie i co kupujesz. Ja osobiscie polecam ci rolety od debastor.com. Sa tanie i dobre

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2015, 13:09

Mam dobre doświadczenie z roletami. Kupowaliśmy je tutaj https://dachy-okna.pl/rolety-wewnetrzne-fakro .html. Uważam, że to był strzał w 10! Nie patrz na cenę, ale na jakość, bo to ona jest najważniejsza. W domu wszystko musi być funkcjonalne. Taka inwestycja jest na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2015, 10:51

Był u mnie ostatnio przedstawiciel firmy sprzedającej i montującej rolety i żaluzje i powiedział, że te drugie są najtańszym rozwiązaniem ze wszystkich dostępnych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 września 2015, 13:28

Cenowo wychodzi podobnie,bo przecież to zależy od kolory czy wzoru żaluzji oraz rolet,ciężko jest je ze sobą porównać. Dla mnie osobiście lepszym materiałem są żaluzje,trwalsze i solidniejsze.

www.Domartstyl.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2015, 10:57

Ja wam osobiście polecam debastor.com. Mają naprawdę dobre i co ważne tanie rolety.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2015, 09:41

Zależy przede wszystkim od wymiarów okna,natomiast generalnie nieco tańsze będą rolety,a druga kwestia jest taka,że warto skupić się na dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych jak www.Vitre.net.pl gdzie zarówno rolety jak i żaluzje znajdziesz w niższej cenie przy fachowej i profesjonalnej obsłudze.

www.Vitre.net.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2021, 10:11

jakie rolety polecicie do dużych okien balkonowych?

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2021, 13:02

To zależy co bierzesz pod uwagę, bo jeżeli kupisz najtańsze rolety czy żaluzje, to będziesz płacił dwa razy - bo one długo nie wytrzymają i będzie trzeba je zmieniać.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak założyć firmę budowlaną? Liczba postów: 50 Grupa: Porady i op... Prosze pamiętać także o bezpieczeństwie bhp, czyli odpowiedniej odzieży: https://www.hotelpergamin.pl/odziez-bhp- dobra-odziez-to-bezpieczenstwo/
  • maszyny budowlane Liczba postów: 60 Grupa: Porady i op... Myślę o wylewce w nowym mieszkaniu w Szczecinie i szukam sprawdzonej wytwórni betonu do prac mieszkaniowych. Sprawdzałam wytwórnia betonu szczecin i wydają się....
  • Przeprowadzka Liczba postów: 121 Grupa: Porady i op... Decydując się na współrpace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonych usług transportowych lub przeprowadzkowych,....
  • maszyny do pakowania Liczba postów: 114 Grupa: Porady i op... W pakowaniu, na magazynach czy halach produkcyjnych, wśród maszyn sprawdzają się także podnośniki. A znaleźć je można w ofercie https://graso.com.pl/maszyny-pak...
  • Moc cekawych pomysłów na prezent Liczba postów: 133 Grupa: Porady i op... Szukasz prezentu, który zrobi wrażenie? Warto zastanowić się nad meblami ogrodowymi. Właśnie teraz trwa niezła wyprzedaż, gdzie można natrafić na świetne okazje...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20092 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 190

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >