Co jest teraz modne w domu?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

19 października 2010, 10:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Właśnie... co jest teraz modne w aranżacji mieszkania? Jakie dodatki warto mieć i jakie kolory ze sobą łączyć? Szukam jakichś ciekawych pomysłów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 października 2010, 12:39

Pomysłów jest mnóstwo w katalogach takich jak ikea, i producentów farb teraz tak trudno odpowiedzieć na to pytanie bo nie każdemu się wszystko podoba tak samo. Modne jest łączenie kolorów farb hitem są kolory ścian takich jak kawa z mlekiem cappucino, orzech laskowy, czerwień pomarańcz itd, napewno mało zagracone przestrzenie, rolety no mnóstwo rzeczy po prostu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2010, 10:15

Szukam czegoś naprawdę oryginalnego. Nie mam dużego domu tylko małe mieszkanko i chciałabym nadać mu ciekawy wygląd. Może wkleicie jakieś zdjęcia z ciekawymi aranżacjami?

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2010, 10:59

Ja jedynie mogę wypowiedzieć się co do ścian. Ostatnio bardzo modne są takie mozaiki jak poniżej. Świetnie wyglądają we wnętrzu w którym jest mało mebli.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2010, 13:23

No tak te ściany są same w sobie jakąś dekoracją. Bardzo mi się podobają. Chyba się skuszę tna takie ściany w sypialni. Możecie mi powiedzieć jaka to jest metoda malowania?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 października 2010, 21:06

Myślę ze wszystko jest kwestią gustu,ale generalnie rzecz biorąc to lubie gustowne dodatki zarówno do kuchni jak i salonu. Co do kolorów scian to preferuję pozytywne barwy,jak np żółty lub słonecznikowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2010, 11:20

Myślę, że najlepiej przejrzeć katalogi. Jest w nich zawsze dużo ciekawych aranżacji. Po pomysły można przyjść też bezpośrednio do sklepu. Jeden z naszych klientów powiedział mi, że: "IKEA sprzedaje meble, a pomysły podrzuca w gratisie" i coś w tym jest!

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2010, 13:59

Ładne te ściany w mozaikę, ale tak jak napisał ktoś wcześniej najlepiej wygldają ,kiedy w pomieszczeniu jest niewiele mebli.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2010, 00:10

bardzo ładne. Fajnie się te ściany komponują z czarnymi elementami wystroju.
Jeżeli małe pomieszczenie to rzeczywićie taka mozaika może nie wyglądać tak efektownie. Ale przy dużych powierzchniach meble w czarnym kolorze mi tu strasznie pasują.
Niedługo zaczynam budowę domu. Coś czuje, że jedno z pomieszczeń będzie w podobnym stylu. Dziekuje za za zdjęcie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 listopada 2010, 15:13

Ja uwielbiam biel np. w salonie :)

Poszukaj tutaj inspiracji :) Jest tam mnóstwo projektów :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 202 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie krzeseł do kuchni idealne będą https://jardex.pl/hokery/ oni wykonują krzesła z trwałych materiałów, wiec na pewno posłużą wam przez wiele lat.....
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19801 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 160

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >