Co na podjazd?

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

7 sierpnia 2015, 12:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam na podjeżdzie kostkę granitową. Bardzo ąłdnie to wygląda, jest trwała, nie kruszy się pod wpływem zimna itd, naprawdę to była dobra inwestycja

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 sierpnia 2015, 10:00

No właśnie ten płyn nano jest chyba bardzo krótko w sprzedaży i nie ma jeszcze opinii, więc trzeba poczekać, albo przetestować na własnej "skórze".

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 sierpnia 2015, 14:20

To prawda, trwa na podjeździe to zły pomysł, bo to będzie po prostu wyjeżdżone. Możesz popatrzyć na ofertę pozbruku, bo są dobrą firmą i mają duży wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2015, 11:52

Ja zdecydowałem się na płyty ażurowe dobrej jakości (z Geoproduct.pl) Nie wiem, czy to najlepsze z możliwych rozwiązań, ale w moim przypadku się sprawdza.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2015, 23:52

A jak działają te płyty, bo nic mi to nie mówi. Jakie mają zadanie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 sierpnia 2015, 19:43

Chodzi Ci o płyty ażurowe?? Generalnie to jedno z wielu wykończeń np. podjazdów lub parkingów, tylko bardziej ekologicznie, bo pozwala swobodnie rosnąć trawie w otworach i nie trzeba robić odprowadzenia wody bo po prostu wsiąka otworami. Na stronie pozbruku widziałem takie płyty i trochę więcej informacji, sprawdź jeżeli chcesz :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2015, 16:18

Nie mogę znaleźć, jakoś źle szukam. Możesz mi podrzucić link do tego na stronie pozbruku?

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2015, 13:34

Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę na stronie pozbruku płyty ażurowe, a link wyślę Ci w wiadomości, nie będę zaśmiecał wątku :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2015, 22:14

Dzięki za link, nie wiem czemu nie wpadłem na to żeby wpisać w wyszukiwarkę :D
Spojrzałem na dystrybutorów Pozbruku i widzę, że jest to siatka bardzo nie regularna.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2015, 08:35

Trochę tak :) I jak podobają Ci się te płyty ażurowe z oferty Pozbruka. Dodatkowo zabezpieczone technologią h-plus przeciwko wchłanianiu wilgoci.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• blacha perforowana Liczba postów: 154 Grupa: Ogrodzenia... Blachy perforowane jako elewacje to nowoczesne i estetyczne rozwiązanie dla każdego, kto ceni oryginalny design i trwałość. Perfopol oferuje szeroką gamę wzorów...
  • Płoty ogrodowe Liczba postów: 1054 Grupa: Ogrodzenia... Jeśli szukasz wysokiej jakości drewnianych listew do swojego projektu, warto zajrzeć na https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Oferują bogaty wybór...
  • Jak to jest z ogrodzeniem? Liczba postów: 358 Grupa: Ogrodzenia... Natrafiłam na ofertę firmy Janowski https://www.siatki.com.pl/, gdzie dostępne są panele ogrodzeniowe w różnych wariantach. Chciałabym dowiedzieć się, czy panel...
  • JB Partner- napęd do bram Liczba postów: 72 Grupa: Ogrodzenia... Co jak co, ale centrale sterujące JB Partner ma na prawdę najwyższej klasy. Ja musiałem się sporo naszukać, aby znaleźć tak porządną robote. W szczególności cho...
  • Kostka brukowa Liczba postów: 516 Grupa: Ogrodzenia... On the Internet there are a large number of services that provide services for writing term papers, and to choose the best option you just need to read reviews....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19687 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 201

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >