Co sądzicie o domach szeregowych

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

28 sierpnia 2014, 21:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Szeregowiec, to jak ktoś napisał, alternatywa dla bloku, mniejsze obciążenia dla pac związanych z pielęgnacją działki, a jednocześnie - masz kawałek zieleni własnej, jak masz dobrych sąsiadów, to rewelacja, tak jak w bloku - zależy na kogo się trafi.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 14 lutego 2016, 18:45
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2014, 15:52

jak dla mnie to spoko opcja. Masz blisko sąsiadów jakby potrzebna była pomoc, ale też masz swój dom i wiecej przestrzeni niż w bloku. Ja patrzyłam ostatnio na takie domy pod poznaniem http://www.pajo.pl/nieruchomosci/ i wygląda to calkeim ciekawie.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 14 lutego 2016, 18:45
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 września 2014, 17:22

wolnostojący jak dom, ale sąsiad za ścianą jak w bloku. Jedynie szeregówki narożne są do przyjęcia. Mają większy ogród, więcej miejsca. Nie znam szeregówek, które maja taki ogród w którym sąsiad nie zagląda w talerz

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2014, 09:53

Zdarzylo mi się w zyciu mieszkac w szeregowcu i było naprawde dobrze. Baaaardzo praktyczne i przystępne, do tego calym osiedlem administrowali oni www.lidar.pl/ i wszystko było zrobione perfekcyjnie, czyściutko i organizacja wszystkich niezbędnych szczegółów

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2014, 15:49

Są na pewno lepsze niż bloki i uciążliwi sąsiedzi w nich mieszkający.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2014, 14:01

mnie się nie widzi mieszkanie w takim szeregowcu, teście mieszkają i przez ściane czasem słychac rozmowe sąsiadów... jest kawałek tylko trawki przed posesją, nawet zona nie moze rozlozyc lezaka i sie poopalac bo zaraz sasiedzi sie gapią z okien eh

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2015, 11:03

oczywiscie, a przy okazji tworzą fajny klimat przedmieść

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2015, 11:39

Witam. Z żona planujemy kupić dom w zabudowie szeregowej. Problem w tym że nie mozemy sie zdecydować czy brać wewnetrzny czy skrajny lecz 40tys droższy. Znamy plusy i minusy ale mimo to nie mozemy sie zdecydować. W wewnetrznym działka ma 220m2 z domem i podjazdem w tym jest działka z tyłu 75m2 o dł 10m natomiasy skrajny ma 310m2 wszystko i z tyłu działka ma 95m2 lecz dł 8m no i wiadomo pasek boczny dodatkowo 3,8m w prawo. Poradzicie coś bo boję sie ze jak wezmiemy tansza wersje czyli wewnetrzny bedziemy w przyszlosci zalować.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2015, 15:26

Ja bym się raczej zdecydował na zewnętrzny, chociaż sam mieszkam w wewnętrznym na osiedlu tego rodzaju http://www.polskidom.pl/gallery/Galeria-glowna/STRozEWKO-1/5 9.html. Przynajmniej w okolicach Płocka, osiedla mieszkaniowe typu szeregowe są lepszą opcją niż zwykle mieszkania w bloku w mieście, dużo zależy też od sąsiadów.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2015, 08:56

Mieszkanie w szeregowcu jest przyjemne pod warunkiem, że segmentu obok nie wynajmują studenci...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Budowa domu Liczba postów: 205 Grupa: Domy szereg... Rozpoczynając budowę, warto pomyśleć o odpowiednich materiałach i akcesoriach, które będą kluczowe dla trwałości projektu. Folie, membrany dachowe czy geosyntet...
  • restauracja bazylia Liczba postów: 49 Grupa: Domy szereg... Jeśli ktoś planuje wakacje i zastanawia się, gdzie zjeść smaczną pizza Mielno, to warto wcześniej rozejrzeć się za sprawdzonym miejscem. Dobra pizza nad morzem....
  • Dobra restauracja Liczba postów: 415 Grupa: Domy szereg... W okolicach Warszawy warto odwiedzić restaurację Na Skrajnej https://naskrajnej.pl/, serwującą wyśmienite dania kuchni polskiej i nie tylko. Produkty używane w....
  • Remont Liczba postów: 68 Grupa: Domy szereg... Ostatnio coraz częściej myślę o odświeżeniu mieszkania i szukam czegoś, co nie będzie typowym rozwiązaniem jak malowanie sufitu. Trafiłem na temat sufitów napin...
  • Lo que nadie te cuenta sobre la experiencia de usu... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... ¡Buenas, gente! ¿Cómo los trata el día? Quería pasar por acá para compartir una reflexión sobre algo que me di cuenta después de probar decenas de plataformas.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 255

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */