Co warto jest kupić na parapetówkę?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

dziś, 10:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej, co warto jest kupić na prezent z okazji parapetówki?
Wybieramy się do znajomych i szukamy czegoś co rzeczywiście im się sprawdzi

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Mieszkanie Liczba postów: 64 Grupa: Ciekawe pom... Alicante zachwyca śródziemnomorskim klimatem, dostępem do plaż i wygodą codziennego życia, dlatego nieruchomości w Alicante są atrakcyjną propozycją dla osób sz...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Szukając inspiracji na zaproszenia ślubne, wpadłam ostatnio na fajny artykuł. Powiem Wam, że to naprawdę istotny element każdej ceremonii. Dobrze dobrane zapros...
  • JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 419 Grupa: Ciekawe pom... Hejka, właśnie natknęłam się na coś, co może was zainteresować. Znalazłam stronę Aldi, gdzie możemy sprawdzić ich sklepy. Dla przykładu, tu jest link do sklepu....
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 113 Grupa: Ciekawe pom... Każdy ma trochę inny sposób gotowania, dlatego trudno znaleźć jedno rozwiązanie, które będzie idealne dla wszystkich. Jedni wolą schować wszystko do szafek, inn...
  • Dobre gatunkowo palety, czy to dobry wybór? Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... W zakładach produkcyjnych sprawna obsługa palet ma duże znaczenie dla całej logistyki wewnętrznej. Zainteresowałem się rozwiązaniami dostępnymi na stronie https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21365 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 210

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */