Od jakiegoś czasu prowadzę firmę zajmującą się projektowaniem wnętrz. Wiadomo jak to na początku trzeba zaistnieć. Najlepiej zrobić to poprzez swoją stronę internetową. I tutaj niezawodne okazało się dla mnie wsparcie copywriting. Jeśli macie potrzebę warto się zapoznać z ofertą jaka mają.
offline januszko fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline vDawidos doświadczony
|
Zaciekawił mnie też temat copywritingu i lokalizacji treści, bo to brzmi jak coś więcej niż zwykłe pisanie tekstów. Wygląda na to, że chodzi o to, żeby treść była nie tylko poprawna, ale też „sprzedająca” i dopasowana do konkretnego rynku. Znalazłem przy tym Linguiniq krakow i zacząłem się zastanawiać, czy takie usługi mogą faktycznie pomóc wyróżnić się na tle konkurencji. W końcu internet jest pełen podobnych ofert i może właśnie sposób komunikacji robi różnicę. Tylko pytanie, czy to działa też w mniejszych biznesach, czy raczej jest skierowane do dużych firm z większym budżetem? Jak myślicie, czy inwestowanie w takie rzeczy ma sens na wcześniejszym etapie działalności? Chętnie poznam różne opinie, bo temat wydaje się ciekawy i trochę niedoceniany. |
|
| |
| Reklamy Google |