Czarne ściany

« Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego

20 stycznia 2017, 21:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam może się już ktoś spotkał z podobnym problemem....Mieszkam w bloku na ostatnim piętrze ostatnio zauważyłam,iż mam czarne brudne okna i w pokojach czarne sufity, początkowo myślałam że jest problem z wentylacją i osadza się jakaś sadza-problem w tym że ogrzewanie jest miejskie.Zgłosiłam sprawę do spółdzielni i i otrzymałam informację zwrotną:"to osadzający się kurz"mieszkanie wygląda jakby nie było malowane kilka lat, okna po tygodniu znów są czarne, osadzający się pył, kurz jest wszędzie!Wentylacja jest sprawdzona niby jest wszystko w porządku więc w czym jest problem?Zostałam również poinformowana iż jest to normalne zjawisko w okresie grzewczym problem w tym że kilka lat mieszkam nigdy czegoś takiego nie było!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2017, 13:40

Zgadzam sie: good 0 bad

1. Smog jest makabryczny w tym roku
2. Wentylacją, szczególnie okapową mogą przejść różne cuda od sąsiadów z dołu - jesteś na końcu.
3. Nie zamontowałaś w tym roku np. nawilżacza nowego? Teoretycznie to może być kurz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• zgłoszenie zakończenia budowy Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert pra... zapomniałem podać jak by ktos chciał poczytać nowelizację: Dz.U. 2020 poz. 471
  • Działka rolna a budowa Liczba postów: 21 Grupa: Ekspert pra... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta wysokiej klasy opryskiwaczy rolniczych, to polecam Wam sprawdzić stronę https://stanimpex.pl/ , gdzie znajdziecie oferte...
  • Samowola budowlana – firma z polecenia Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Cześć wszystkim! Znalazłem ciekawą ofertę na stronie Kamar Kola, https://kamar-kola.pl/rolki-poliuretanow e-do-okleiniarki/ dotyczącą rolek poliuretanowych do...
  • DZIAŁKA ROLNA – STATUS - PODATKI Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Założenia: 1. Kupuję stare siedlisko na działce rolnej 4000m2 (0.4 ha) (bydynek gospodarczy + budynek mieszk do generalnego remontu) 2. Nie jestem rolnikiem –...
  • parking Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Firmy, które potrzebują punktu kontroli na terenie przemysłowym czy inwestycyjnym, coraz częściej wybierają takie rozwiązanie, jak kontener stróżówka. To gotowe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19736 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 74

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >