Czujniki do okien

« Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

29 kwietnia 2014, 12:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Lepiej już skierować powiadomienia do firmy ochroniarskiej jeśli ktoś taką wynajmuje. Też nie chciałbym z własnego domu robić twierdzy. Wysoki płot jest wystarczający by odstraszyć włamywaczy, tak by nie widzieli czy dom jest łatwym łupem dla nich czy nie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 maja 2014, 16:01

W kwestii zabezpieczeń to mógłbym polecić usługę montażu kamer w Poznaniu. Fachowo doradzą oraz zainstalują sprzęt alarmowy i monitorujący. Moim zdaniem połączenie systemu alarmowego z nadzorem firmy ochroniarskiej jest najlepsze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 czerwca 2014, 10:23

mysle ze to jest niezla metoda na zabezpieczenie domu. Poza tym niektore firmy takie jak np. http://www.atline.pl/ maja w swojej ofercie wiele innych systemow zabezpieczen, ktore rowniez warto rozwazyc

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2014, 22:15

Wiele innych systemów zabezpieczeń? Mianowicie jakich?

Np w mojej firmie Unit4BS obsługa kadr i płac charakteryzuje się nie tylko dużą ilością zabezpieczeń, ale i bardzo dobrą wydajność danych procesów (jakością)...

Ten post był edytowany przez Mohikanin dnia: 27 kwietnia 2015, 12:43
Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 20:18

ja teraz zdecydowałem się na usługę monitoringu u http://gabor-security.pl/oferta/monitoring myślę, że to bardzo silne zabezpieczenie domu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2016, 11:56

Ja także uważam, że montaż kamer, ale takich naprawdę niezawodnych o wysokiej rozdzielczości nagrywania- przyniesie pozytywny skutek i bardzo dobrze się sprawdzą w praktyce. Przede wszystkim znacznie zwiększą bezpieczeństwo, a szeroki zakres kamer jak i fachowe doradztwo można znaleźć na IPKamery.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2017, 15:20

Bardzo fajne rozwiązania. Kontaktrony z centralką i inny gadżetami potrafią stworzyć bardzo przyjazny dom. Istnieje wiele ciekawych rozwiązań dla "inteligentnego domu". W oparciu o kontaktrony można stworzyć np. automatycznie zaświecającą się lampkę i wiele innych rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2017, 12:44

Chronić nie chroni, tylko jest możliwość zaimplementowania do innych systemów informujących, bądź zabezpieczających.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2017, 10:44

W tym przypadku również wydaje m się, że system dobrego monitoringu będzie skutecznym rozwiązaniem zamiast czujnika do okien, zerknijcie na Kamery24.pl gdzie pomożemy i doradzimy.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2017, 07:54

Zerknij jeszcze dla porównania na www.Alkampolska.pl gdzie także będziemy mogli pomóc i doradzić podczas wyboru odpowiednich kamer oraz czujników, zapraszamy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• JBP HD CAMERA- opinie Liczba postów: 45 Grupa: Ekspert int... Na stronie https://sur.pl/ znajdziecie ofertę firmy SUR-FBD CMMS, która dostarcza nowoczesne rozwiązania informatyczne dla Służb Utrzymania Ruchu. Szczegółowe i...
  • Praca zespołowa Liczba postów: 51 Grupa: Ekspert int... Ciekawym przykładem efektywnej pracy zespołowej, który można traktować jako studium przypadku, jest historia sukcesu firmy Google. Zespół inżynierów Google, pra...
  • Inteligentny system sterowania domem Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int... Witam, wychodzę do was z pytaniem odnośnie inteligentnetego systemu sterowania domem? Co możecie polecić? Zależy mi na tym aby obsługiwał wszystko w jednym tj...
  • Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...
  • monitoring/kamery Bydgoszcz Liczba postów: 15 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 225

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >