offline wianka doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Tendina_pl praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Illadia doświadczony
|
|
|
| |
Gość: Raniaaa praktykant |
Wiesz, o gustach się nie dyskutuje, więc jeśli podobają Ci się firanki, to ja nie widzę nic przeciwko, nie patrz na modę. Ja jednak wolę nomen omen rolety, zdobią mieszkanie, okno, dają ukojenie od słońca...no ja wybrałabym rolety: http://zaslaniamyokna.pl/rolety/ mam od nich i jestem bardzo zadowolona |
|
| |
Gość: Amelkia praktykant |
Ja osobiście firanek nie trawię. Wiem że to kwestia gustu i przyzwyczajeń, ale od razu widzę te roztocza, które tam mieszkają. Przecież okno samo w sobie może być ozdobą pomieszczenia, sami popatrzcie http://famix.pl/famix/index.php?option=com_co ntent&task=view&id=78&Itemid=98. Aż szkoda firanki montować. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline lukas doświadczony
|
|
|
| |
Gość: natka praktykant |
|
|
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
|
| |
offline henry87 doświadczony
|
|
|
| |
Gość: anka32 praktykant |
|
|
|
Czy firanki są nadal w modzie?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Znacie w Warszawie jakiś dobry sklep meblowy Liczba postów: 8 Grupa: Najnowsze t... Zawsze, gdy organizuję jakąś większą imprezę, to krzesła są jednym z tych tematów, które potrafią spędzić sen z powiek. Na ostatnim weselu u kolegi pomyślałam s...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 121 Grupa: Najnowsze t... Swoją drogą, zastanawiałam się ostatnio nad szafką pod pralkę. Mam małą łazienkę i zawsze brakuje mi miejsca na te wszystkie detergenty. Przypadkiem natknęłam s...
- aranżacja sypialni Liczba postów: 544 Grupa: Najnowsze t... Jeśli urządzacie sypialnię, nie warto traktować łóżka jako zwykłego mebla, który ma jedynie zapewnić miejsce do spania. Dobrze dobrany model może nadać całemu p...
- Jak urządzić salon? Proszę o pomoc. Liczba postów: 284 Grupa: Najnowsze t... Szanowni Państwo, jeśli szukacie pomysłu na efektowną ścianę np. w salonie, nasz klinkier oferuje bogatą paletę barw i faktur, które świetnie komponują się z dr...
- drzwi z lacobelem Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja widziałem tylko kuchenne meble z zabudową lacobel, u szklarza www.abcszklarz.pl z Wrocławia można takie dostać, a czy drzwi...nie wiem.