offline nezi5 fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline specjal majster
|
powiem tak... zależy o jakie chodzi. Typowe kasetony ze wzorem, bardzo popularne pod koniec lat 90-tych obecnie są rzadziej spotykane, co nie znaczy że w ogóle. Teraz po prostu są inne lub inaczej wyglądają, skupione na innym elemencie. Z "kasetonu" jest też obniżony sufit, z kasetony są masywne, popularne obecnie listwy przy suficie. Można ich użyć do wyakcentowania innych elementów ściany, jak półki. Kasetony są modne, ale trzeba się liczyć z tym że wraz z upływem czasu moda i wygląd się zmienia. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline KOSTEK24 fachowiec
|
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
offline widar fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline chiromancja doświadczony
|
Kasetony maja szereg zalet. Na przykład pozwalają zakryć
pękające tynki na sufitach w blokach. zmniejszają straty
ciepła szczególnie na najwyższych kondygnacjach.
Również gdy dojdzie do zalania mieszkania na
suficie/powierzchni kasetonów/nie ma śladu/. I ostatni -
bardzo szybko się je układa. Inna sprawa czy sie komuś
taki materiał podoba. Mnie średnio ale używam ich z
powodów wyżej wymienionych. Więcej o kasetonach można
przeczytać |
|
| |
offline Eccelent kierownik
|
|
|
| |
offline Wall-it doświadczony
|
|
|
| |
offline Nightmare doświadczony
|
Nie ważne, że nie są już modne, czasami warto iść za praktycznością a nie za modą, a tak jak napisał @chirominacja kasetony są bardzo dobrym, elastycznym i praktycznym rozwiązaniem. Teraz jest bardzo dużo fajnych, modnych wzorów, takich że nawet nie zauważysz że to kaseton, niektóre wyglądają jak tynki dekoracyjne |
|
| |
offline gosiab kierownik
|
|
|
|
Czy kasetony są nadal modne?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Funkcjonalne wyposażenie domu Liczba postów: 1 Grupa: Najnowsze t... U mnie to wygląda tak, że już nie klikam w pierwszą lepszą opcję. Kiedyś robiłem to bez zastanowienia i kilka razy się zawiodłem. Teraz wolę najpierw sprawdzić,...
- gry online Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t... Counter-Strike 1.6 wyróżnia się tym, że sukces zależy przede wszystkim od refleksu, celności oraz dobrej współpracy z zespołem. Nie ma tutaj skomplikowanych sys...
- gry online Liczba postów: 9 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli od dawna planujesz wrócić do kultowej rozgrywki, warto wybrać sprawdzoną wersję gry, która pozwala szybko rozpocząć zabawę. cs 1.6 bez steam to rozwiązan...
- Funkcjonalne rozwiązania w meblach dzięki dobrej f... Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t... Integracja zakładów sportowych z kasynem online to coraz popularniejszy trend, który wydaje się odpowiadać potrzebom szerokiej grupy graczy. Duże znaczenie ma t...
- Czy warto inwestować w meble na wymiar? Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... https://test.com.pl/