Czy ktoś z Was ostatnio kupował szambo betonowe

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

21 lipca 2025, 11:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś z Was ostatnio kupował szambo betonowe z montażem? Szukam sprawdzonej firmy, najlepiej z okolic Mazowsza. Zależy mi, żeby wszystko było ogarnięte kompleksowo, bez niespodzianek.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lipca 2025, 05:43

Popatrz sobie na https://szamba24h.pl/ czy mają to co potrzebujesz. Ogarniają Śląskie i Wielkopolskie, z montażem i bez, wszystko zależy czy chcesz mieć kompleksowo czy tylko samo szambo potrzebujesz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 stycznia 2026, 10:42

Geometry Online stands out because to its original geometric arrangement, which provides a captivating and interesting gameplay experience. Each geometry online level needs tremendous concentration; even minor errors can compel you to retry. The game is appropriate for everyone who enjoys difficulties and wants to enhance their reflexes. Geometry Online is not only interesting, but it also gives you a strong sense of satisfaction after each successful challenge.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2026, 11:24

W Gdańsku leje od trzech dni, klasyk nad Bałtykiem, a urlop ucieka. Siedzę w pokoju hotelowym we Wrzeszczu i klnę pod nosem. Z nudów sprawdziłem tonyspins. Nie wierzę w cuda, ale best poker wciągnął mnie na dobre pół godziny. Przegrałem stówkę, byłem wściekły, ale potem się odkułem z nawiązką. Humor od razu lepszy, mimo że za oknem szaro. Przynajmniej na smażoną rybkę w porcie zarobiłem siedząc w suchym i ciepłym miejscu.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2026, 20:16

Też szukacie miejsca na weekendowy wypad nad morzem? http://hotelwieniawa.com wygląda na dobrą opcję na odpoczynek i regenerację. Ktoś już tam nocował?

Ten post był edytowany przez daniel45 dnia: 26 lutego 2026, 20:16
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20743 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 177

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >