Gość: kuba35 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Czapski praktykant
|
To dobrze ci polecili, bo to najwyższa klasa materacy. Są dość drogie, nie wiem jakie chcesz wymiary, ale gdy ja kupowałem (na początku roku) to najtańsze termoelastyczne (specjalność firmy) były na comfortbe.pl kupiłem w sklepie stacjonarnym w markach, bo nie miałem zaufania do sklepu internetowego, ale do dziś służy dobrze i wygląda wciąż jak nowy więc mogę ci polecić z czystym sumieniem. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
No pewnie, że są dostępne. Na przykład firma Hilding ma w swojej ofercie bardzo dobre materace sprężynowe: http://www.klinikasnu.pl/9_hilding . Sam posiadam taki w sypialni i jestem zadowolony. Bardzo wygodny ;) Znajomi posiadają materac kokosowy i są niezbyt z niego zadowoleni - ponoć zbyt twardy. |
|
| |
offline rgnthm majster
|
Są dostępne. z tym że jest ich kilka rodzajów. Najwygodniejsze są materace kieszonkowe gdyż w tej konstrukcji każda sprężyna jest umieszczona w osobnej kieszonce i każda pracuje niezależnie. |
|
|
Czy materace sprężynowe są jeszcze dostępne?
«
Powrót do artykułu: Czy materace sprężynowe są jeszcze... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 27 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
- Wielofunkcyjna skrzynka przyłączeniowa WC do stela... Liczba postów: 2 Grupa: Wnętrza
- Zawsze świeże jedzenie dzięki nowoczesnej lodówce Liczba postów: 69 Grupa: Wnętrza Planowanie posiłków dla rodziny to sztuka – szczególnie gdy każdy ma inne preferencje. W tym artykule: https://wypiekibeaty.com.pl/go tuje-dla-calej-rodziny-ale-...
- Prysznic zmieniający program działania przy klikni... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza Solidny prysznic to taki, który działa bez kompromisów, wygodny na co dzień, trwały i dobrze zaprojektowany. Kabiny prysznicowe bezprogowe to właśnie przykład t...
- Sufity podwieszane - ciekawe aranżacje Liczba postów: 101 Grupa: Wnętrza Przy urządzaniu salonu coraz częściej myślę o czymś, co wyróżni wnętrze, ale jednocześnie nie będzie przesadzone. Właśnie dlatego zacząłem się interesować sufit...