Gość: kuba35 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Czapski praktykant
|
To dobrze ci polecili, bo to najwyższa klasa materacy. Są dość drogie, nie wiem jakie chcesz wymiary, ale gdy ja kupowałem (na początku roku) to najtańsze termoelastyczne (specjalność firmy) były na comfortbe.pl kupiłem w sklepie stacjonarnym w markach, bo nie miałem zaufania do sklepu internetowego, ale do dziś służy dobrze i wygląda wciąż jak nowy więc mogę ci polecić z czystym sumieniem. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
No pewnie, że są dostępne. Na przykład firma Hilding ma w swojej ofercie bardzo dobre materace sprężynowe: http://www.klinikasnu.pl/9_hilding . Sam posiadam taki w sypialni i jestem zadowolony. Bardzo wygodny ;) Znajomi posiadają materac kokosowy i są niezbyt z niego zadowoleni - ponoć zbyt twardy. |
|
| |
offline rgnthm majster
|
Są dostępne. z tym że jest ich kilka rodzajów. Najwygodniejsze są materace kieszonkowe gdyż w tej konstrukcji każda sprężyna jest umieszczona w osobnej kieszonce i każda pracuje niezależnie. |
|
|
Czy materace sprężynowe są jeszcze dostępne?
«
Powrót do artykułu: Czy materace sprężynowe są jeszcze... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jakie zmiany w trendach wnętrzarskich można zaobse... Liczba postów: 18 Grupa: Wnętrza This prevents chain failures. The platform provides execution clarity. Users know exactly what ran and why. Delta iOS Executor avoids uncontrolled execution beh...
- Ekonomiczna metamorfoza wnętrza zgodna z trendami... Liczba postów: 5 Grupa: Wnętrza wg mnie zamiast wyrzucać i kupować nowe, lepiej ogarnąć to, co już jest. ja odkryłem mpb i to moim zdaniem świetna alternatywa dla klasycznych plyt na fronty me...
- Idealnie zaaranżowany przedpokój wizytówką domu Liczba postów: 2 Grupa: Wnętrza potwierdzam – przedpokój robi pierwsze wrażenie, ale ważniejsze dla mnie było, żeby był łatwy do ogarnięcia po zimie. u siebie zrobiłem blat i siedzisko z mpb,....
- Jak urządzić wnętrza biurowe oraz sale konferencyj... Liczba postów: 40 Grupa: Wnętrza Warto wyposażyć swoje biuro czy sale konferencyjną w odpowiednie kalendarze! W sieci znalazłam te opcje i warianty - https://glos24.pl/kalendarz-scienny-czy- biu...
- Czym się kierować przy wyborze wycieraczki? Liczba postów: 14 Grupa: Wnętrza Przy wyborze wycieraczki warto myśleć o tym, gdzie będzie używana i jakiej trwałości oczekujesz. Inne wycieraczki sprawdzą się w domu, inne przy intensywnym ruc...