Gość: kuba35 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Czapski praktykant
|
To dobrze ci polecili, bo to najwyższa klasa materacy. Są dość drogie, nie wiem jakie chcesz wymiary, ale gdy ja kupowałem (na początku roku) to najtańsze termoelastyczne (specjalność firmy) były na comfortbe.pl kupiłem w sklepie stacjonarnym w markach, bo nie miałem zaufania do sklepu internetowego, ale do dziś służy dobrze i wygląda wciąż jak nowy więc mogę ci polecić z czystym sumieniem. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
No pewnie, że są dostępne. Na przykład firma Hilding ma w swojej ofercie bardzo dobre materace sprężynowe: http://www.klinikasnu.pl/9_hilding . Sam posiadam taki w sypialni i jestem zadowolony. Bardzo wygodny ;) Znajomi posiadają materac kokosowy i są niezbyt z niego zadowoleni - ponoć zbyt twardy. |
|
| |
offline rgnthm majster
|
Są dostępne. z tym że jest ich kilka rodzajów. Najwygodniejsze są materace kieszonkowe gdyż w tej konstrukcji każda sprężyna jest umieszczona w osobnej kieszonce i każda pracuje niezależnie. |
|
|
Czy materace sprężynowe są jeszcze dostępne?
«
Powrót do artykułu: Czy materace sprężynowe są jeszcze... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 56 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
- Dobrze urządzona sypialnia Liczba postów: 36 Grupa: Wnętrza Szukając w takim razie ciekawych propozycji pościeli do swojej sypialni to weźcie pod uwagę sklep z polskimi produktami Miluli https://miluli.pl/ ponieważ tutaj...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 163 Grupa: Wnętrza Zgadzam się, że nawet proste zmiany w sypialni mogą naprawdę odmienić jej klimat, szczególnie jeśli chodzi o kolory i dodatki tekstylne. Często nie trzeba dużeg...
- Piękno w ruchu: Jak dbać o urodę, gdy pracujesz fi... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Taking care of your skin, hair, and overall well-being is just as important as staying productive in a physically demanding job. Creative hobbies can also be a....
- Wycieraczki zapraszające od progu Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza