offline Qasiazwsx90 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline SalonSnu.eu doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Bartolino praktykant
|
Ja mam tapety w różnych pomieszczeniach i ogólnie jestem bardzo zadowolony. Cenowo jak poszukasz w sklepach sieciowych, to na pewno nie wydasz na to zbyt dużo gotówki. Względy estetyczne moim zdaniem są na bardzo wysokim poziomie, ponieważ teraz jest mnóstwo różnych wzorów do wyboru, a poza tym możesz zdecydować się na tapety na zamówienie i dopasować to wszystko do indywidualnych preferencji. U mnie tapety już wiszą z kilkadziesiąt miesięcy. Tak naprawdę trzeba tylko je przecierać raz na czas (ale dobrze byłoby systematycznie) mokrą ściereczką i wyglądają tak, jakby były nowe. Wiadome, że jak nie będziesz dbać, to wszystko będzie traciło jakość z czasem. Nie chodzi tylko o tapety, ale także o inne elementy wyposażenia. Wyobraź sobie, że nie będziesz przecierać z kurzu na przykład mebli, to one regularnie będą tracić na walorach estetycznych. Na pewno nie jest jednak tak, że dobre jakościowo tapety nie są wytrzymałe na czynniki zewnętrzne |
|
| |
Gość: Arkam.Krakow.pl praktykant |
|
|
| |
offline YurekJerzy praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline MoniaMa praktykant
|
|
|
| |
offline Meble-Gora.com doświadczony
|
|
|
| |
offline ktosia kierownik
|
|
|
| |
Gość: Ulka333 praktykant |
Niedawno przed takim samym dylematem stałam. Koniec końców zdecydowałam się na tapetę, widziałam u koleżanki jak ma wytapetowane i mi się spodobało. Podała mi namiary na sklep forhomestudio z tapetami i sobie wybrałam kilka rolek. Dla mnie efekt spoko. Łanie sie przyklejała ta tapeta nie ma żadnych zagięć ni niczego. |
|
| |
Gość: Monder praktykant |
|
|
|
Czy warto decydować się na tapety?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Narożnik Liczba postów: 9 Grupa: Najnowsze t... Ostatnio przeglądałem ofertę narożników i wpadły mi w oko te w kształcie U. W ofercie sklepu meblowego i-meble są naprawdę różne warianty, także kolorystycznie....
- Europalety Liczba postów: 53 Grupa: Najnowsze t... Na https://penny.pl/sztaplowanie-desztaplow anie-i-kontrola-palet/ jest fajnie pokazane, jak można automatycznie sztaplować i kontrolować palety. Widać, że takie...
- tynki dekoracyjne Liczba postów: 69 Grupa: Najnowsze t... Witam zrób sobie gipsowe twarde na materiale Dolina Nidy Zeta i będziesz zadowolona tylko zanim wezniesz wykonawcę to obejrzyj jego wcześniejsza pracę żebyś ści...
- Pościel Liczba postów: 83 Grupa: Najnowsze t... Bardzo duży asortyment produktów dla dzieci od zabawek po przewijaki, wyroby tekstylne i pielęgnacyjne znajdziecie zaglądając do https://www.sensillo.pl/produkt...
- gry online Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t... Surfując w Gdańsku, odkryłem marathon bet. Automaty są żywe, a rozgrywka jest płynna. Hojne bonusy powitalne dały mi fantastyczny start, a wypłaty były szybkie....