Czy warto kupować mieszkanie pod wynajem?

« Powrót do artykułu: Czy warto kupować mieszkanie pod... | « Powrót do grupy: Inwestycje

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6

21 października 2015, 10:57

Zgadzam sie: good 0 bad

kurcze brzmi niegłupio, zawsze się znajdzie ktoś chętny do wynajęcia i spłaca za nas ratę kredytu. Wiadomo jednak ze kredyt na kilkanaście jak nie kilkadziesiąt lat i nie bedziemy tak długo wynajmować tego mieszkania, ale jakaś część nam odejdzie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2017, 18:37

Jak to jest, że dziś coraz więcej ludzi ucieka do mniejszych miejscowości, jednocześnie pracując w pobliskich aglomeracjach? Mi się wydaje, że to po prostu efekt dobrego liczenia pieniędzy – dojazdy dziś nie są uciążliwe, a cena za metr kwadratowy jednak pozostaje nadal wyraźnie niższa. Sam się zastanawiam nad takim rozwiązaniem, podoba mi się Akacjowa Aleja w Radzyminie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2017, 18:41

Dla tych, którzy jak i ja, wahają się pomiędzy wielkim kredytem na mieszkanie w jednym z największych miast w Polsce a nieco tańszymi mieszkaniami w miejscowościach położonych w pobliżu rozwiązaniem może być coś takiego jak Akacjowa Aleja w Radzyminie. Tak mi się przynajmniej wydaje po odwiedzinach na ich stronie.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2017, 20:52

Żeby naprawdę móc sporo zarobić, to warto kupić kilka mieszkań najlepiej w jednej lokalizacji. W ten sposób wszystko będziemy mieć pod kontrolą. Tutaj http://www.dsdevelopment.pl są namiary na dewelopera z Gdyni, który realizuje w tej chwili wiele inwestycji. Warto sprawdzić co oferuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2021, 12:46

Teraz wydaje mi się, że jest to najlepsza inwestycja. Gotówka teraz nie ma żadnej wartości, także trzeba w coś inwestować, nieruchomości wydają mi się najlepszym pomysłem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2021, 20:55

Myślę, że tak.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Finanse biurowe Liczba postów: 4 Grupa: Inwestycje An interesting discussion thread on the Budnet forum focusing on office finance management and corporate budgeting tips. Exchanging practical advice on controll...
  • Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 308 Grupa: Inwestycje Gdy potencjalny kupujący trafia na stronę dewelopera, oczekuje szybkich informacji, jasnych danych i prostego sposobu kontaktu. Rozbudowane formularze, filtry o...
  • Przedszkole w biurowcu Liczba postów: 9 Grupa: Inwestycje Szukając przedszkola dla dziecka, warto najpierw spytać znajomych z okolicy, zanim zacznie się przeglądać strony pełne ładnych zdjęć i obietnic. Wizyta na miejs...
  • Warto inwestować w rynek nieruchomości? Liczba postów: 54 Grupa: Inwestycje Słyszałem, że leasing nieruchomości staje się coraz bardziej popularny zarówno wśród firm, jak i osób prywatnych. To może być ciekawe rozwiązanie, zwłaszcza w o...
  • Powierzchnie magazynowe - większa hala magazynowa... Liczba postów: 28 Grupa: Inwestycje Miałam okazję się już przekonać, ze producent hal namiotowych to partner, który pomoże zaplanować przestrzeń, dopasowując ją do specyficznych potrzeb. Hala nam...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21309 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 412

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */