![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Jan Fachowy fachowiec
![]() |
Witam, |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Evidence doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() kolibenek doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: Pat praktykant |
Podpisalbym sie pod postem Jana Fachowego tez ;) |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: SmallBen praktykant |
|
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
offline ![]() controlhome doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Lauren doświadczony
![]() |
Ja mam rolety zewnętrzne i wewnętrzne. Wewnętrzne zaciągam kiedy chcę ograniczyć wpadające słońce (to ozdobne kolorowe rolety rzymskie), lub kiedy idę spać. Natomiast zewnętrzne kiedy wychodzimy z domu, są to bowiem rolety antywłamaniowe. Czasem kiedy zarwiemy noc i śpimy w dzień, to zaciągamy je także żeby zrobić sobie "noc" w sypialni. Jest całkowicie ciemno kiedy się je zasunie, więc do projektora także jak znalazł. |
| |
![]() Gość praktykant |
|
|
Czy warto montowac rolety zewnętrzne?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Moc cekawych pomysłów na prezent Liczba postów: 132 Grupa: Porady i op... Jeśli poszukujesz miejsca które posiada w swojej ofercie dewocjonalia to jednym z profesjonalnych sklepów jest https://www.sacrum.pl/category/figury-sw iete
- co na prezent ?? Liczba postów: 403 Grupa: Porady i op... Bardzo duży asortyment produktów dla dzieci od zabawek po przewijaki, wyroby tekstylne i pielęgnacyjne znajdziecie zaglądając do https://www.sensillo.pl/ Wykor...
- Jak zastrzec dowód Liczba postów: 8 Grupa: Porady i op... Może powinnaś założyć taki wątek na bardziej tematycznym forum?
- zaburzenia somatyczne Liczba postów: 3 Grupa: Porady i op... Czas pandemii uświadomił zarówno lekarzom, jak i pacjentom, że wiele wizyt można z powodzeniem odbyć w formie zdalnej – rozmowy telefonicznej lub audiowizualnej...
- Lustro okrągłe czy kwadratowe? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Trafiłam ostatnio na temat związany z wykończeniem balkonów i loggii i powiem szczerze, że coraz częściej przewija się motyw szkła. W wielu realizacjach wygląda...