Czy własny apartament nad morzem to dobra inwestycja?

« Powrót do artykułu: Czy własny apartament nad morzem... | « Powrót do grupy: Inwestycje

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

8 kwietnia 2013, 12:01

Zgadzam sie: good 0 bad

To nie jest dobra inwestycja. Nieruchomości nad morzem są już przeszacowane, nie są tyle warte i na pewno nie przyniosą zysków. Radzę obserwować nieruchomości, dobrym źródłem jest galeria - http://www.jartom.com/zdjecia/ Chodzi o miliony, ale to akurat wydaje się być pewna inwestycja.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 kwietnia 2013, 21:08

Od jakiegoś czasu poważnie zastanawiam się nad zainwestowaniem w nieruchomość nad polskim morzem. Przeanalizowałam tą decyzję i moim zdaniem jest to dobry pomysł Moją uwagę zwróciły rezydencje TS Invest w okolicach Gdyni http://www.tsinvest.pl/ . Projekt jest bardzo ciekawy i znajduje się w bardzo dobrej lokalizacji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2013, 19:21

Widok z najwyższej kondygnacji apartamentowca Dune zapiera dech w piersiach... Właśnie jestem w Mielnie i oglądam różne propozycje mieszkań na wynajem do kupienia. Jestem oczarowana tą inwestycją:)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2013, 12:19

Bardzo fajnie że to właśnie Maciej Zień będzie projektował wnętrza apartamentu pokazowego w inwestycji Dune. Jestem bardzo ciekawa efektów tej współpracy:)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2013, 20:18

Firma męża wykonywała wykończenia w apartamentach koło Kołobrzegu. Tutaj macie zdjęcia Ośrodek Gwiazda Morza

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2013, 12:00

W tym momencie można zrobić o wiele lepsze inwestycje, sami zobaczcie - http://hale.jartom.com/nieruchomosci/Teren-inwestycyjny-Wars zawa-7662adnzs
Kiedy po raz kolejny będzie można przejmować magazyny w takich wycenach? Sądzę, że trochę na to poczekamy.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2014, 13:43

Proponowałbym bardzo ciekawe osiedle w zachodniej dzielnicy Kołobrzegu
Osiedle Bursztynowe
http://www.osiedlebursztynowe.pl/o-inwestycji.html?lang=pl Apartamenty już od 150 000, okolica spokojna, blisko do szkoły, szpitala, przystanku autobusowego, parku nadmorskiego i plaży. Osiedle jest w trakcie realizacji ( duży wybór mieszkań ). Apartamenty można dzielić, łączyć z innymi. Bardzo polecam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2014, 12:46

Juz od 150.000 zł to niby brzmi atrakcyjnie, ale za jaki metraż? Bo tu juz nie wyglada tak atrakcyjnie. Porównując to z cena metra na wybrzeżu w Hiszpanii czy portugalii cena jest nieporownywalna. Ogarnij sam:
http://www.iberiahome.pl/urzadzony-apartament-w-la-mata-100m -od-plazy

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2014, 11:36

Panowie - nieruchomości magazynowe dają potencjał, za 150 tysięcy w to nie da się wejść, ale dla dużych graczy nie ma lepszych inwestycji. Bo czy jesteście w stanie je wskazać?

Zgłoś | Cytuj | Link

21 października 2019, 13:30

Moim zdaniem bardzo dobra. Ja kupiłam już dwa apartamenty, jeden kilka lat temu w Sopocie, a drugi w tym roku w Rowach od Lubicz Apartamenty. Jestem bardzo zadowolona z przychodu z nich, ponieważ głównie zarabiam na wynajmie ich turystom. Teraz zastanawiam się, czy nie kupić jeszcze jednego w tej samej lokalizacji, czyli w Rowach od Lubicz Apartamenty. 2 w 1 miejscu to byłoby duże ułatwienie organizacyjne

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Finanse biurowe Liczba postów: 4 Grupa: Inwestycje An interesting discussion thread on the Budnet forum focusing on office finance management and corporate budgeting tips. Exchanging practical advice on controll...
  • Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 308 Grupa: Inwestycje Gdy potencjalny kupujący trafia na stronę dewelopera, oczekuje szybkich informacji, jasnych danych i prostego sposobu kontaktu. Rozbudowane formularze, filtry o...
  • Przedszkole w biurowcu Liczba postów: 9 Grupa: Inwestycje Szukając przedszkola dla dziecka, warto najpierw spytać znajomych z okolicy, zanim zacznie się przeglądać strony pełne ładnych zdjęć i obietnic. Wizyta na miejs...
  • Warto inwestować w rynek nieruchomości? Liczba postów: 54 Grupa: Inwestycje Słyszałem, że leasing nieruchomości staje się coraz bardziej popularny zarówno wśród firm, jak i osób prywatnych. To może być ciekawe rozwiązanie, zwłaszcza w o...
  • Powierzchnie magazynowe - większa hala magazynowa... Liczba postów: 28 Grupa: Inwestycje Miałam okazję się już przekonać, ze producent hal namiotowych to partner, który pomoże zaplanować przestrzeń, dopasowując ją do specyficznych potrzeb. Hala nam...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21309 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 253

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */