Czy wygląd parapetów wpływa na wartość domu?

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

dziś, 17:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Zastanawiam się, czy tak drobny detal jak parapety zewnętrzne faktycznie wpływa na odbiór całego domu. Z jednej strony to tylko element przy oknach, z drugiej – przyciąga wzrok, zwłaszcza przy dobrze dobranej elewacji. Kiedy oglądałem domy na sprzedaż, zauważyłem, że te z dopracowanymi detalami wyglądały po prostu „drożej”. Może to właśnie te szczegóły budują całość? Jak sądzicie – czy warto przyłożyć się do wyboru parapetów, nawet jeśli wydają się mało znaczącym elementem?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakość etykiet - co powinny posiadać Liczba postów: 7 Grupa: Pasje forum... Korzystnym dla Was krokiem będzie podjęcie współpracy z rewelacyjną drukarnią https://azcolor.com.pl/ To miejsce w którym gwarantują pełne zadowolenie z otrzyma...
  • Wynajem, dzierżawa i serwis kserokopiarek Copy Rem Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Copy Rem to rozwiązanie dla firm, które chcą pracować nowocześnie, oszczędnie i bezproblemowo. Wynajem kserokopiarek to idealny sposób na uniknięcie wysokich ko...
  • Zdrowe włosy, czyli efekt świadomej pielęgnacji Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Piękne i zdrowe włosy nie są dziełem przypadku, lecz wynikiem regularnej pielęgnacji i odpowiedniego stylu życia. Włosy potrzebują nie tylko kosmetyków, ale tak...
  • Szkoła Liczba postów: 38 Grupa: Pasje forum... W tym temacie mam jedno przemyślenie: poza dużymi miastami liczy się serwis i szkolenie nauczycieli na starcie. Dla ułatwienia podrzucam krótkie omówienie z prz...
  • Samochód Liczba postów: 60 Grupa: Pasje forum... W momencie, kiedy rozważamy kupno nowego auta, warto od razu pomyśleć o wyborze odpowiedniego ubezpieczenia. To ważne, bo nigdy nie wiadomo, co nas czeka na dro...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20235 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 370

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >